אוננות ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות ותופעות לוואי
    רונן
    26/05/2011

אז קודם כל לילה טוב....
    אז מה שבעצם רציתי לדבר עליו הוא בקשר לאוננות....
    אני בן 18 ואיך אני אגיד את זה....
    תמיד אבל תמיד אחרי האוננות הרגשתי כל כך רע גם מבחינה נפשית וגם מבחינה פיזית....
    מבחינה נפשית זה מתבטא בכך שאני מתחרט ומרגיש רע עם זה שעשיתי ביד...
    מבחינה פיזית זה מתבטא בהמון המון דברים.....
    אני מרגיש נורא נורא כייף אחר כך, השרירים נחלשים, קשה לנשום....
    מופיעים לי פצעונים על הפנים ועל הגוף.... וגם בניסוי עצמי שעשיתי על עצמי.... זה גם גורם לשיער הגוף לצמוח הרבה יותר ממה שהוא(וכנראה גם בגלל זה אני שעיר נורא)...
    לא אוננתי שבוע ובקושי צמח לי שיער על הפנים.... אבל כשאוננתי תוך יומיים היתי צריך להתגלח.....

כששכבתי עם בחורה בלי קונדום הייתה לי הרגשה פשוט אחרת(מרוצה,קצת עייף אבל לא מתחרט על שום דבר) אבל עם קונדום הייתה לי עוד פעם ההרגשה שאחרי האוננות....

את האמת אני רוצה כל כך להפסיק לאונן.... אבל עכשיו בעיקר בתקופת הבגרויות... אי אפשר שלא לחשוב על המין השני.... דבר שמוביל לסרט כחול ואחרי זה גם לזה....

תמיד אומרים שאוננות לא מזיקה...אבל אני רואה משהו אחר לגמרי....

האם יש לי אולי בעיה הורמונלית?
    האם באמת יש כאלה שהאוננות פוגעת בה? במהלך האוננות אני מרגיש מצויין... הבעיה היא כמה דקות אחר כך....

אשמח אם תעזרו לי... תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• אוננות ותופעות לוואי - תגובה

אורית פס
    27/05/2011

הרפואה לא מצאה שום קשר בין אוננות ופצעים על הפנים או צמיחת שיער מוגברת כך שאפשר להירגע מהפחדים האלו, בעבר האמינו בכך,וכיום זה נשמע מגוחך .
    בגיל 18 גבר נמצא בשיא אונו המיני ,הדחף המיני מאד גבוה ולכן טבעי ומובן שתאונן,חבל שזה מעורר בך תחושות שליליות של אשמה וחטא,נסה להזכיר לעצמך שזה טבעי ורוב הגברים בעולם מאוננים...אלה אם כן אתה דתי [מה שלא צוין] ואז חל עליך איסור הלכתי,בעבודתי התוודעתי לדתיים המאוננים אף הם.כך שבכל מקרה ...נסה לסלוח לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו