טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם זה בטוח לשים קונדום בכיס או בארנק (באריזה שלו כמובן)?
ושאלה שנייה: גברים שנגמלו מעישון סיגריות חוזרת הזקפה כמו מי שלא עישן מעולם? ובאופן ספציפי: היו כמה פעמים בעבר שעישנתי סיגריה (אולי 10 סיגריות כל החיים) ונרגילה (לא יותר מ12 פעמים בחיים). אני בן 23. בהנחה שהתפקוד המיני שלי נפגע, תוך כמה זמן ממתי שהפסקתי לעשן יחזור ל התפקוד המיני כמו אדם שלא עישן מעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט ניתן לשים קונדום בכיס או בארנק. לא נראה לי שכמות העישונים שלך היא כזו שיכולה להשפיע משמעותית על התפקוד המיני,אך טוב שהפסקת לגמרי לעשן,הן לטובת הבריאות הכללית והן לטובת התפקוד המיני שכמובן יכול רק להשתפר כאשר גבר שומר על כושר ומצב בריאות אופטימלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד