שאלה שלא נענתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה
    אני
    03/01/2008

אני נשואה 12 שנה +2 יש לי מערכת יחסים דיי בריאה עם בעלי יש שותפות יש הבנה חברות..... אבל הבעיה הא במישור המיני שלא עולה באותו הקנה.
    מאז ומתמיד לא נימשכתי לבעלי מינית (הא לא דוחה אותי) אבל אף פעם לא היה קיים הניצוץ המיני. שאלתי היא האם ניתן לבנות כימיה מינית שבבסיס לא קיימת. אם כן אני אשמח לשמוע דעה איך?
    אשמח לתשובה מהסקסולוגים אם יש סיכויי.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא נענתה

הוספת תגובה

• כן

יפעת
    08/01/2008

ראי אין ניצוץ חישבי על ריגושים חפשי לך מאהב ונסי אם את מפחדת סעי אם חברה לחו"ל נסי אם מישהו שאת לא מכירה אז תביני על ניצוץ הוא יגיע אם בעלך זה מובן מעלו לכן אין ניצוץ הרבה מתגרשים אל תפחדי את עוד צעירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם כל הצער והכאב...לדעתי זה מה שיש!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/01/2008

או שיש או שאין. אך אולי דעתי במיעוט ויש אחרים שגורסים שניתן ליצור ניצוץ, כימיה.....אני חושב שמה שיש הוא מה שיש.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו