בעית זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זיקפה
    jonjon
    02/06/2011

שלום רב אני בן 28 יש לי גידול לפני כ 5 שנים אני נוטל כדוריים להקטנת הגידול ויש לי בעייית הפרשת פרולקטין וכתוצאה מכך בעיות זיקפה רציתי לדעת מה ניתן לעשות ככל כדורים{חוץ מויאגרה} ישנם עוד דרכים?????
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זיקפה

הוספת תגובה

• בעית זיקפה - תגובה

04/06/2011

אני מניח משאלתך שמדובר בגידול היפופיזרי. הכדורים בהחלט עשויים לשפר הזקפה, אך רצוי במסגרת המרפאה האנדוקרינולוגית בה אתה מטפל לשקול מתן טסטוסטרון (אם יימצא שחסר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גידול

jonjon
    05/06/2011

שלום שוב יש ליגידול שנקרא מקרואדינומה שמפריש כרגע פרולקטין רמה 1800 מה ניתן לעשות בנידון חוץ מיכידור ויאגרה שלא הכי עוזר. אשמח לכל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גידול - תגובה

10/06/2011

עניתי לך כבר. אתה צריך להיות במעקב אנדוקריני. יש תרופות, כגון, פרילאק, הניתנות לצורך הפחתת מינון הפרולקטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו