מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להפטר מהרגל מגונהgambit04/01/2008
שלום, אני לא יודע אם אני פונה למקום הנכון אך יש לי בעיה שאני נמשך לגירויים באינטרנט יותר מאשר לבת הזוג שלי. אמנם אני לא גר איתה יחד אבל אנחנו שוכבים (כל האקט הוא בערך 15-20 דקות) אמנם לא כל יום, אולי פעם ב10 ימים.. וגם זה כמעט בלי חדירה, נדיר שכן.
היא פחות יוזמת כרגע, בתחילת הקשר היה הרבה יותר. אני בשנות העשרים לחיי והיא בגילי ולשנינו זה קשר מיני אמיתי ראשון ולא היו לנו התנסויות קודמות.. הכל מאהבה אחד לשני.
הבעיה היא שהיא לא ממש אומרת מה היא הכי אוהבת, אני דיי מנחש והיא לפעמים נהנית.
נחזור לבעיה: בגלל שאנחנו עושים זאת אחת ל10 ימים אני נוהג לספק עצמי באינטרנט. אני אוהב שבנות (לא משנה הגילאים) צופות בי מגרה עצמי והן דוחקות בי להמשיך כאילו אומרות לי מה לעשות ונותנות לי לבצע את מה שהם רוצות בפנטזיה כמובן...(הכל במצלמה), זה עושה לי חשק ומעורר אותי מאד. אני לא מחפש מעבר לכך, לא שיחות טלפון ולא פגישות, הכל וירטואלי פה באינטרנט - סיפוק וגמרנו.. אבל אני מחפש להגמל מזה יש לי מזה רגשות אשמה נוראיות.. כי שניה אחרי שאני גומר אני רוצה לירות בעצמי ברגל. אני אוהב את חברה שלי, אבל לא מסוגל לחשוף את זה בפניה...מה עושים?? (חשבתי פעם לשבור את המצלמה בכוונה, או משו אבל לפעמים אני מדבר איתה במצלמה..)
בבקשה עזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה חושב שזה הרגל מגונה?
05/01/2008אם אתה לא מגיע לסיפוק מיני ביחסי מין בתדירות שבה אתה מעוניין ואתה מגוון בעזרת אוננות זה בסדר גמור. זה צורך טבעי שלך. אתה בחרת לאונן במצלמה ואתה יכול לבחור בדרכים אחרות, אבל זה עסק פרטי ואישי שלך. אתה לא בוגד או משהו כזה, כפי שאתה רומז מדבריך.
נכון שאתה מעדיף קפה, אבל מותר לך לשתות גם תה. זה לא אותו דבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם זה טיבעי ?
gambit05/01/2008האם זה טיבעי לעשות זאת מול מצלמה? ועוד כשצופים בך? אני לא יודע אם זה טיבעי שאני אוהב שמסתכלות עליי כשאני נוגע בעצמי, לא מכיר אנשים שאוהבים את זה (חוץ ממני) אני לא מרגיש שאני בוגד, זו לא היתה הכוונה שלי.. אני מתכוון לזה שאני משתמש במצלמה.. איך נפתרים מההרגל הזה?
האם אתה מכיר סיפוק אחר/שונה מזה?? השפשוף הרגיל לא מענג אותי.. אני חייב את הריגוש לפניי כן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זה נורמלי
12/01/2008אם זה סוג הריגוש שעושה לך את זה.
השאלה מה זה טבעי לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי = שלא אני היחיד שחושב ככה
gambit13/01/2008אני מתכוון לזה שאוננות היא בד"כ משהו פרטי (ככה חונכתי) ואם אני אוהב את זה שחודרים לי לפרטיות, שנוגעים בי, שבנות צופות בי.. זה ממש מרגש אותי מאד. אם אני ממש מבקש מחברה שלי שתוריד לי את הבגדים ותתרד לי זה כאילו שאני הורס לעצמי את הפנטזיה. אני רוצה שזה יבוא מעצמו. כמו שבמצלמה אני אוהב שהן אומרות לי מה לעשות כמו שהן אוהבות את זה..
זה מטריד אותי כי אני מבקש מהן שיצפו בי אבל דורש מהן שיאמרו לי מה לעשות..
אז איך נפתרים מזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה מתרגש מזה
15/01/2008נהנה מזה ואפילו מסופק על הדרך - למה להפסיק עם זה?
האם זה פוגע בזוגיות שלך או בחיי המין שלך? האם זה חודר ל"עולם האמיתי"? הרי אתה אנונימי בסיטואציה זו. אל תיצור בעיות במקום בו אינן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)