מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתמבולבל10/06/2011
אני סובל משפיכה מוקדמת. זה יכול לקחת 20 שניות ויכול לקחת גם 2 דקות בעיקר בחדירה בלי קונדום.
יש לי איבר מין גדול לפחות לפי תגובת הנשים ששכבתי איתן בחיי.
אני לא בטוח מה הסיבה לשפיכה המהירה יש כמה סיבות שעולות לי לראש.
1.שמתי לב שכאשר אני מענג את עצמי אני גומר מהר וזה בגלל שאני מתמקד בראש של איבר המין (בכיפה) וזה גורם לי לגמור מהר 30-40 שניות. כאשר מישהי אחרת עושה לי ביד זה יכול לקחת הרבה יותר זמן כמה דקות ובדרך כלל אני מכוון אותה לעלות עם היד לכיוון החלק העליון.
2.בחדירה בלי קונדום אני אני גומר ממש מהר 20 שניות עד דקה אני לא בטוח אם זה בגלל הריגוש הרב או העובדה שהחיכוך גדול מאוד (בגלל שהאיבר שלי גדול) כי עם קונדום זה יכול לקחת כמה דקות.
3. ויש גם קטע פסיכולוגי. הייתי נשוי 12 שנה (עכשיו אני גרוש) בגלל גודל האיבר החדירה הייתה לפעמים בעייתית (נאלצתי להשתמש בחומר סיכה לפעמים) ובדרך כלל כאבה לזוגתי לכן בהרבה מקרים השתדלתי לגמור מהר כדי שזה לא יכאב לה יותר מידי. ואני חושש וההרגל הזה פשוט הוטמע בי ואני לא יכול לבטל אותו עכשיו או לפחות אני לא יודע איך.
יש לציין שלא היה לי הרבה ניסיון לפני האקסית שלי כך שאני לא ממש יודע אם פיתחתי את הבעיה איתה או שהיא הייתה קיימת לפני.
מאז הפרידה יצא לי להיות במצב אינטימי עם שתי נשים ובחדירה ללא קונדום עדיין יש לי את הבעיה.
עם קונדום אפילו מצאתי את עצמי לא גומר אם אחת מהן או לפחות עושה מאמץ עליון לגמור כי החיכוך היה נמוך מאוד.
אשמח לעצתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת - תגובה
10/06/2011אין קשר בין גודל האיבר לבין מהירות השפיכה. על שפיכה מהירה נכתב כאן רבות, שכן זו אחת הבעיות הנפוצות ביותר בקרב גברים.
בינתיים - במערכות היחסים המזדמנות בהן אתה נמצא, חשוב שתשתמש בקונדום למניעת מחלות מין. הוא גם משפר את השפיכה שלך. אם הבעיה ממשיכה ומטרידה אותך - כדאי שתפנה למרפאה לטיפול מיני, שכן ניתן ללמוד לשלוט על עיתוי השפיכה וזה מעצים את תחושת ההנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)