מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בגודל האיבר הגבריענת11/06/2011
זקוקה לעזרתכם ודעתכם המקצועית.
האם ייתכן כי במהלך השנים גודלו של הפין משתנה? (בעת זקפה מלאה).
נשואה לבעלי מזה 15 שנים. שנינו בשנות השלושים המאוחרות.
עברנו משבר רציני (כמעט גירשין) ומאז שחזרנו אני לא יכולה שלא לשים לב שגודלו של הפין קטן לעומת מה שהיה. וזה בזקפה מלאה. בתחילה חשבתי שאני מדמיינת ושקשה לי להרגיש אותו מאחר והיה לי קשר אחר במהלך הפרידה עם גבר בעל איבר גדול ועבה.
אך בדקתי את זה ואין ספק שהאיבר שהיה בסביבות ה- 13-14 ס"מ בעבר כיום בסביבות ה- 8 ס"מ בעת זקפה. המצב כל כך גרוע שאני לא מסוגלת אפילו להיות מעליו. מרוב שהאיבר קטן הוא ממש מחליק וקשה לי מאוד להכניס אותו ולהתיישב עליו ואני מתכוונת למצב שבו הוא מאוד מגורה אפילו על סף גמירה. מה שבעבר לא קרה.
לא יודעת מה לעשות, זה מאוד מתסכל אותי ומקשה עלי לבנות מחדש את מערכת היחסים. נושא המין מאוד חשוב לי ולזוגיות. אני מאוד מינית והכי אוהבת לגמור מחדירה (כך אני חווה אורגזמה מתוך הנרתיק ואף משפריצה שזו חוויה ותחושה שאין להשוותה לעומת אורגזמה ע"י הדגדגן) וזה מאוד מאוד חסר לי וגורם לי לחשבו אפילו על פרידה.
לא שוחחתי איתו בעניין מאחר ואני לא רוצה לגרום לו לחרדה או לתחושת תסכול.
בנוסף, הוא כל הזמן טוען שהוא מאוד מעוניין במין ונמשך אלי מאוד אך בפועל לוקח לו די הרבה זמן להגיע לזקפה. זה לא רק עניין הזמן כמו שהוא מגיע לזיקפה רק ע"י חיכוך ישיר עם הנרתיק. לפעמים גם בירידה. מה שפעם לא היה כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה טרמפ!!!!!!!!
גוליבר30/08/2011החבר מלמטה עולה על הטרמפ במקום לעזור !!חוצפה.
לעינייננו תנסי לבדוק מה עובר עליו מה מטריד אותו, קצת פינוקים,
אחרי הבירור תנסי את כל
האפשריות שלפני החדירה ז"א משחק מקדים זה ישפר לך את הסקס
באחוזים גבוהים...בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר יקירתי
רון11/06/2011נשוי בן 35 גם עם קשיים בזוגיות לעיתים על בסיס מיני
[email protected]
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי בגודל האיבר הגברי - תגובה
אורית פס11/06/2011האם יתכן שבעלך הוסיף למשקלו במהלך השנים וכך חלק מהפין נבלע בשומן שהצטבר?
אני נוטה לשער שהקשר שהיה לך עם גבר בעל אבר גדול יותר מזה של בעלך גורם לך לחוות את בעלך כבעל אבר קטן יותר ממה שזכרת,לא ידוע לי על תופעה בה אבר המין יכול להצטמק בגודלו...ואולי הרופא יאיר את עיני בנושא.
אם הקשר עם בעלך מאד חשוב לך ניתן להיעזר בויברטור דמוי אבר מין גברי שיעצים את ההנאה שלך,לגבי פרידה ממנו על רקע גודל האבר רק את תוכלי להחליט לכאן או לכאן,
לענין משך הזמן שלוקח לו להגיע לזיקפה -יתכן וקשורבגיל,חשוב לזכור שתפקוד מיני אינו סטטי ולאורך השנים חלים שינויים שהם טבעיים וגם תלויי סיבות כגון בריאות כללית ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי בגודל האיבר הגברי - תגובה
נטע ידיד17/06/2011הפין אינו קטן עם הזמן בודאי לא ב6 סמ,, אני ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני, נראה לי שעקב הפרידה ביניכם והנסיון האחר שלך הדברים נראים ומרגישים אחרת, יתכן ובעלך חרד יותר כעת וזה משפיע על עוצמת הזקפה שלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)