טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 28 ועד היום ניסיתי לקיים יחסי מין רק פעמיים כאשר בשני הניסיונות לא הייתה חדירה. אני מניחה מהסיטואציה עצמה שהסיבה לכך יכולה להיות איבר המין של הבחור או בעיה אצלי, עם זאת אני יכולה להחדיר אצבע וגם הבחור הצליח. אם יש לכך תשובה כאן בפורום אשמח לשמוע ואם זה משהו רפואי אז אני מניחה שאצטרך להיבדק. תודה מראש על ההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את נמנית על המגזר החילוני הרי שהעדר ניסיון מיני [או כמעט העדר] בגילך הוא חריג וכדאי לך לפנות לטיפול כדי להבין מה מונע ממך מעורבות במערכת\ות יחסים זוגיות הכוללות גם יחסי מין. לא ברור משאלתך האם 2 ההתנסויות היו עם אותו בחור או שניים שונים והאם היה נסיון לחדירה או לא., ובכל מקרה משאלתך עולה שכדאי לך לפנות לגורם מקצועי לעזור לך לקדם את הנושא בצורה הכי טובה עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד