דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד
    חסוי
    11/06/2011

שלום אני בן 23.. בקשר רציני 7 שנים עם בחורה באותו גיל.. בינינו אהבה וכימיה מטורפת... רק לפני כשנה התחלנו לקיים יחסים מלאים.. שנינו מאוד מיניים (היא יותר).. אנחנו עומדים להתחתן.. אך לי יש בעיה שבתקופה האחרונה מתחילה להפריע לשנינו ואפילו להוריד מהחשק שלה עלי.. כשעומד לי אז הוא עקום כלפני מטה בזווית גדולה בתקופה האחרונה עד כדי כך שזה מפריע בחדירה ובהרבה תנוחות.. תמיד היתה עקימות קטנה אבל כפי שסיפרתי די גדלה לאחרונה..להוסיף שאני גם גומר מהר מאוד ולא מספיק לספק אותה.. לציין אין בעיה בזיקפה ובקשיחות.
    ממה זה יכול להגרם? כלומר מה היא הסיבה לכך? והאם קיימות שיטות לטיפול בזה ומה הן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד

הוספת תגובה

• דחוף מאוד - תגובה

נטע ידיד
    17/06/2011

לא נראה לי שיש לך בעיה עם העוקם, בכל זאת כידאי שתבדק אצל רופא שהוא גם סקסולוג פשוט עליכם למצא את התנוחה המתאימה לשניכם. באשר לפליטה המהירה ניתן לטפל בה ובקלות יחסית לשם כך עליך לפנות לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו