מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהרמי05/01/2008
אני גבר בשנות ה-30 וברצוני לשתף אתכם בבעיה שלי לקבל המלצה לפתרון. בהיותי נער קיימתי לראשונה יחסי מין עם בחורה ובמהלך החדירה הזקפה פשוט נעלמה לי, דבר שהשאיר עליי חותם. היה לי מאוד קשה עם הדבר, שכן הייתי זו התנסותי הראשונה ולא הצלחתי להפיק ממנה את המיטב. הדבר מלווה אותי שנים, שכן בכל מערכת יחסים ניכר בי החשש שלא אצליח לספק את בת זוגתי וזקפתי תיפגם. ברצוני לציין שהיו לי מערכות יחסים בהם קיימתי יחסי מין תקינים אבל הדבר לא עוזב אותי... לפני כל יחסי מין יש בי את החשש שלא עוזב אותי ואף מגיע לידי מצב שבו הזקפה נעלמת לי. אני לא יודע מה לעשות, איך לפתור את המצב הזה ? דבר נוסף שמפריע לי שאני כל הזמן טרוד בעניינים אחרים דבר המקשה עליי להתרכז ולקיים יחסי מין נורמאלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחשוב ותפנטז
חילי20/01/2008סבלתי מהתופעה וזה עבר, חביבי תפנטז על הכוס תלטף ותחשוב איזה כיף זה להשתכן שם והכי הכי כיף להשפריץ שם.
אל תדאג חביבי נסה וזה יסתדר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך שום בעיה
רועי20/01/2008אין לך שום בעיה
כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך שום בעיה
רועי20/01/2008אין לך שום בעיה
כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לגניקולוג אין לך ממה להתבייש
רועי21/01/2008מאוד מומלץ ללכת להבדק לשאול לאחר בדיקה
כלומר חבל על העצבים והחליץ תבדקי
ותבקשי מרשם לגלולות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה הייתה לגביי ????
דיאנה21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצוע
05/01/2008אתה מתאר תופעה נפוצה שנדונה כאן רבות, חרדה טרם הביצוע, אשר בסופו של דבר, במנגנון של הנבואה שמגשימה את עצמה, גורמת לנפילת הזקפה בזמן אמת... ייתכן וזו גם הסיבה שאתה בורח במחשבותיך לעניינים אחרים, מה שמקשה (או מרכך...) עוד יותר.
אם התופעה נמשכת ומטרידה, כדאי שתפנה לייעוץ סקסולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)