בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    רמי
    05/01/2008

אני גבר בשנות ה-30 וברצוני לשתף אתכם בבעיה שלי לקבל המלצה לפתרון. בהיותי נער קיימתי לראשונה יחסי מין עם בחורה ובמהלך החדירה הזקפה פשוט נעלמה לי, דבר שהשאיר עליי חותם. היה לי מאוד קשה עם הדבר, שכן הייתי זו התנסותי הראשונה ולא הצלחתי להפיק ממנה את המיטב. הדבר מלווה אותי שנים, שכן בכל מערכת יחסים ניכר בי החשש שלא אצליח לספק את בת זוגתי וזקפתי תיפגם. ברצוני לציין שהיו לי מערכות יחסים בהם קיימתי יחסי מין תקינים אבל הדבר לא עוזב אותי... לפני כל יחסי מין יש בי את החשש שלא עוזב אותי ואף מגיע לידי מצב שבו הזקפה נעלמת לי. אני לא יודע מה לעשות, איך לפתור את המצב הזה ? דבר נוסף שמפריע לי שאני כל הזמן טרוד בעניינים אחרים דבר המקשה עליי להתרכז ולקיים יחסי מין נורמאלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תחשוב ותפנטז

חילי
    20/01/2008

סבלתי מהתופעה וזה עבר, חביבי תפנטז על הכוס תלטף ותחשוב איזה כיף זה להשתכן שם והכי הכי כיף להשפריץ שם.
    אל תדאג חביבי נסה וזה יסתדר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך שום בעיה

רועי
    20/01/2008

אין לך שום בעיה
    כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
    קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
    את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך שום בעיה

רועי
    20/01/2008

אין לך שום בעיה
    כל החיים לפנייך ואף בנאדם שפוי שיתענין בך לא יפחד להיות איתך בגלל שאת בתולה או להפך כמובן.
    קחי את החיים בקלות תזרמי איתם לכל סיר יש מכסה קיצר DONT WARRY BE HAPPY
    את תמצאי חבר ויהיה לך שנים של הנאה מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי לגניקולוג אין לך ממה להתבייש

רועי
    21/01/2008

מאוד מומלץ ללכת להבדק לשאול לאחר בדיקה
    כלומר חבל על העצבים והחליץ תבדקי
    ותבקשי מרשם לגלולות וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה הייתה לגביי ????

דיאנה
    21/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

05/01/2008

אתה מתאר תופעה נפוצה שנדונה כאן רבות, חרדה טרם הביצוע, אשר בסופו של דבר, במנגנון של הנבואה שמגשימה את עצמה, גורמת לנפילת הזקפה בזמן אמת... ייתכן וזו גם הסיבה שאתה בורח במחשבותיך לעניינים אחרים, מה שמקשה (או מרכך...) עוד יותר.

אם התופעה נמשכת ומטרידה, כדאי שתפנה לייעוץ סקסולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו