עזרה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה???
    אנונימית
    02/05/2007

אני נשואה + 2 כחצי שנה לאחר לידה ובמהלך חופשת הלידה וגם בתקופה האחרונה אני מרגישה כי הדימוי העצמי שלי ירד .
    הדבר בא לידי ביטוי בכך שאני מגיבה בקנאות לבן זוגי בכל מיני סיטואציות כשבעבר אני בטוחה שלא הייתי מגיבה כך , אני נמצאת במע' יחסים טובה עם בעלי אנחנו פתוחים ומדברים על הכל גם בתחום המיני שנינו מרוצים. אך למרות זאת תמיד עולות בראשי מחשבות על בגידות שאין להם כל בסיס.
    לפני כשבוע פתחתי את ליבי בפני בעלי ושוחחנו על כך . כאמור בעלי לא מבין מנייו צצות המחשבות הללו ואמר כי הוא מרגיש כי עליו להתנצל על דברים שקיימים רק בראשי וכי לא קיימת אהבה גדולה יותר מאהבתו אליי.
    עוד הוסיף כי הפרנויה שלי לא עושה טוה למע' היחסים המיוחדת שיש בנינו.
    אנא עיזרו לי מה לעשות בכדי להעלות שוב את הביטחון העצמי ולהימנע מוויכוחים מיותרים עם בן זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה???

הוספת תגובה

• דכאון לאחר לידה

ד''ר חגית כהנא
    02/05/2007

לאחר לידה הגוף משתנה , החיים משתנים ויש עומסים שונים מהקודמים.
    אני חשה ממכתבך שמצב רוחך אינו משופר ויתכן שאינך מצליחה להנות מהחיים כמו קודם.
    טוב שאת פתוחה ומשוחחת עם בעלך. אך נדמה לי שאת צריכה להעסיק את עצמך בדברים נעימים לך. ולגרום לעצמך לחוש טוב מה שיעזור לך להוציא מחשבות מיותרות מראשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו