טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 34. ראשית, לא קיימתי אף פעם יחסי מין מלאים עם נשים, היו לי קשרים מיניים עם בחורות, אבל בלי חדירה. לא הייתה סיבה מיוחדת שזה לא קרה, אני מצידי מאוד רציתי אך הן הסתפקו במין חלקי בלבד. הקשרים האלה היו בשנות העשרים שלי. סקסולוג אחד אמר לי ללכת לזונה, אבל לא רציתי מכל מיני סיבות כמו מחלות וכו', המליצו לי גם ללכת לטיפול סרוגייט אך הטיפול יקר מאוד. אם כך מה עליי לעשות? שנית, יש לי שפיכה מוקדמת, לאחרונה הכרתי מוכרת בחנות, נמשכתי אליה מאוד וכשדיברתי איתה הייתה לי זיקפה וברגע שהאיבר שלי הזדקר נפלט לי זרע לתחתונים ובעצם גמרתי. והיה ואצור קשר עם הבחורה הזאת מה שאפשרי, האם אוכל לקיים איתה יחסי מין בהתחשב בשפיכה המאוד מוקדמת הזאת בכל פעם שיש לי זיקפה? תודה רבה על הייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רבות נכתב כאן על שפיכה מהירה מאחר והיא בעיה נפוצה בקרב גברים,פנה לראות באתר זה את המידע הרלונטי,או פנה לספרות בעברית הקיימת בענין, [הספרים:גבר,מין והצלחה \דר.צוקרמן ודר.לוין או הספר:פז"ם\הלן זינגר קפלן.] הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול מיני שיחתי שילווה אותך בתהליך של בנית קשר והתנסות מינית כפי שמתבקש מגילך, אינני ממליצה על זונה וטיפול סרוגייט אכן יקר אש...אפשר גם בשיחות,ויחד עם המטפל\ת מגדירים צעדים ומשימות ,מנתחים אותם יחד וכך מתקדמים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד