רגש וסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגש וסקס
    לירון
    18/06/2011

שלום לכולםנה
    היני בת 32 בן זוגי בן 36 אנו יחד 11 שנה הקשר שלנו ראה המון ירידות וגם עליות .
    איכשהו למדתי כאילו לחיות איתו יש לו אופי כזה שהוא מציק לנפש המון המון והוא לא מודע לזה הוא חושב שככה צריך להתנהג , וזה בעצם מה שעושה את הסקס. אם זו היתה תקופה די רגועה אז היה בסדר אם פחות אז אני הייתי מסתדרת במיטה מבחינה רגשית . היום אחרי שיש לנו ילדה בת שלוש כמעט ואחרי שאנו חיים ביחד באותו בית שנה וחצי (ולא אצל ההורים) אני לא סובלת אותו לא מסוגלת לגמור איתו ממש נותנת לו פעם בשבוע קוויקי ממש רק כדי שהוא לא יציק ש"כואב לי". דבר מאוד חשוב והוא לא "הגורם" לכך, הוא שאני בהריון לא מתוכנן ממנו וכמובן שיתכן שזה מוסיף אבל לפני כן התחושות החלו והיום הם פשוט ברמות על. מה לעשות לא מספיק שכלום בקשר הזה לא טוב גם הסקס פשוט נורא ואיום. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגש וסקס

הוספת תגובה

• רגש וסקס - תגובה

אורית פס
    25/06/2011

מודה שיש בלבול בניסוח ולא הכל ברור,אך ברור שכדאי לכם להיעזר בגורם מקצועי ואם בעלך לא מוכן אז כדאי לך לפנות לבד,אם יקר לך אפשר דרך קופת החולים בה את חברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו