טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולםנה היני בת 32 בן זוגי בן 36 אנו יחד 11 שנה הקשר שלנו ראה המון ירידות וגם עליות . איכשהו למדתי כאילו לחיות איתו יש לו אופי כזה שהוא מציק לנפש המון המון והוא לא מודע לזה הוא חושב שככה צריך להתנהג , וזה בעצם מה שעושה את הסקס. אם זו היתה תקופה די רגועה אז היה בסדר אם פחות אז אני הייתי מסתדרת במיטה מבחינה רגשית . היום אחרי שיש לנו ילדה בת שלוש כמעט ואחרי שאנו חיים ביחד באותו בית שנה וחצי (ולא אצל ההורים) אני לא סובלת אותו לא מסוגלת לגמור איתו ממש נותנת לו פעם בשבוע קוויקי ממש רק כדי שהוא לא יציק ש"כואב לי". דבר מאוד חשוב והוא לא "הגורם" לכך, הוא שאני בהריון לא מתוכנן ממנו וכמובן שיתכן שזה מוסיף אבל לפני כן התחושות החלו והיום הם פשוט ברמות על. מה לעשות לא מספיק שכלום בקשר הזה לא טוב גם הסקס פשוט נורא ואיום. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מודה שיש בלבול בניסוח ולא הכל ברור,אך ברור שכדאי לכם להיעזר בגורם מקצועי ואם בעלך לא מוכן אז כדאי לך לפנות לבד,אם יקר לך אפשר דרך קופת החולים בה את חברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד