הפלה-עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה-עזרה
    דנית
    20/06/2011

אני אובדת עצות ולא בטוחה למי לפנות ומקווה שמישהי/מישהו כאן יוכל לעזור לי.
    אני בת 21 מהמרכז ולפני שבוע גילתי שנכנסתי להריון לא רצוי מהחבר שלי לשעבר. אני ממש לא מוכנה להביא ילד וממש פוחדת מזה.
    אני מאוד רוצה לעשות הפלה באופן פרטי כך שאני אהיה זאת שאבחר את הרופא שלי. שמעתי על מקום ברחובות שעושה זאת בצורה חוקית אבל אני לא בטוחה האם זה שווה את זה?
    מה אתם אומרים עדיף הפלה פרטית או ציבורית??
    כל תשובה תתקבל בברכה
    תודה רבה רבה דנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה-עזרה

הוספת תגובה

• אויש

אביבי
    21/06/2011

חתיכת רוצחת !! הלוואי ותהיי עקרה בגלל ההפלה שתעשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

יולי
    22/06/2011

אל תתיחסי לתגובות מגעילות של אנשים פה. כמה זמן את בהריון, עד שבוע 7 ניתן לעשות הפלה בכדורים. סליחה על השאלות, איך זה קרה לך, לא השתמשת באמצעי מניעה? קונדום? מה עם ההורים, אולי תספרי להם?
    בעקרון לפי מה שידוע לי, את הולכת לרופא נשים שלך, הוא שולח אותך לוועדת הפלות, שם מחליטים אם לעשות לך הפלה או לא במקרה שלך את זכאית כי את צעירה ולא נשואה, זה באופן של רפואה ציבורית,אני לא יודעת אם זה עולה לך משהו או לא...
    אצל רופא פרטי זה עולה כסף, את גם צריכה לדעת שהרופא טוב ולא רשלני.
    תעדכני מה החלטת...
    תנסי להתייעץ גם בפורום גנקולוגיה פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה-עזרה - תגובה

אורית פס
    25/06/2011

עדיף לראות גניקולוג של קופת חולים ולומר לו שאת מעונינת לעבור הפלה...לדעתי הדרך הכי בטוחה זה דרך המע' הציבורית,ברוך השם את חיה במדינה שמתירה הפלות רק צריך לעבור ועדה בה את מנמקת מדוע את מעונינת בהפלה אז למה ללכת לפרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו