מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיות והשפעה על חיי מיןאיריס02/05/2007
היי
אני נשואה טרייה אמרתי לבעלי שיש לי פנטזיות חלסביות וכשאני מאוננת חושבת על חזה חשוף של בחורה הוא שאל אם אני מעוניית להיות עם בחורה אמרתי כן אז הוא אמר שמעוניין לראות זאת ושזה ידליק אותו אמרתי לו:אני חושבת שזה לא מדליק ככה לפחות לא בשבילי ואני מעדיפה להיות איתה לבד באופן כללי הוא חושב שאלו פנטזיות מוגזמות
אתם חושבים שמה שאמרתי יכול להשפיע לרעה על חיי המין שלנו?אנחנו בקושי שוכבים פעם בשבועיים!!!ולי יש המון חשק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון חשק פעם בשבועיים
ד''ר חגית כהנא02/05/2007קשה לי להבין ממכתבך אם את מעונינת באישור להתנסות לסבית או שאת לא בטוחה בנטיותיך המיניות.
גם לא ברור לי איך אם יש לך המון חשק יחסי המין כ"כ נדירים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
איריס03/05/2007אני בטוחה במיניותי רוב המשיכה שלי לגברים סתם רוצה לדעת איך ההרגשה להיות עם אישה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת
איריס03/05/2007אני לא צריכה אישור להתנסות לסבית זו היתה גילוי פנטזיה לבעלי ויש לי בעיה בליזום ורוב הזמן אני מרגישה שבעלי אדיש ואם אני יוזמת ומנשקת אותו בפה ונוגעת לו באיבר כן עומד אך הענין אני לא מרגישה שיש לו חשק כל כך וזה נורא פוגע בחשק המיני שלי ולא נהנית אם אנו כבר שוכבים ולכן אני לא יוזמת גם הוא טיפוס שמתנהל לאט במין ומחוצה לה וזה לא מתאים לטמפרמנט שלי ברור שאנשים הם שונים אבל ההבדלים ביננו מאוד גדולים במיניות וזה מפריע לי מאוד שאר הבדלים בחיים אני יכולה להסתדר
אני מרגישה למשל שדווקא בתקופת לחץ בא לי יותר סקס זה מרגיע אותי והוא חייב להיות רגוע ממש בשביל סקס כי אחרת לא יהנה
לי לא כ"כ יכפת שמישהו ישמע שאנו עושים סקס (אם זה קולות הנאה וכו..)והוא מתבייש קצת בזה
הוא אף פעם לא מבקש משהו אם בא לו בסקס ואני כן לדעתי יותר סקסי לבקש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס...
מיכל03/05/2007אני גם נורא רוצה לנסות אם את מעוניינת זה המייל שלי (נמחק. זה לא אתר הכרויות!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס
אשף03/05/2007אני מצטער שירדתי עלייך בפורום השכן . ישנן פנטזיות שרצוי שישארו בגדר סוד אישי אפילו מבן הזוג. הפנטזיה שלך לגיטימית ובריאה. לגבי תדירות הסקס ביניכם אז זה משהו שדורש טיפול דחוף . תנסי למקד את הגורמים אם את יכולה. ואז ,אם אין ברירה תפנו ליעוץ.האמת היא שמנהלי הפורום נותנים המון עצות טובות והם פה לענות על שאלותייך.תשאלי אותם . זה עובד.אני למשל למדתי המון מהתשובות שלהם לאחרים. אני לא יודע בני כמה אתם אבל אני יכול להגיד לך שאני בן 41 ואם אני לא עושה סקס שלושה ימים אני מתחרפן מרוב חשק. בקיצור יש מה לעשות. קדימה לעבודה אם את לא רוצה שהמצב יידרדר עוד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)