טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 22 דתי ,עדיין בטול. לאחרונה סובל מהמצב שכל פעם כשאני רואה או מדבר עם בחורות יש לי זיקפה . המצב מפריע לי מאוד מבחינה חברתית . אנני יכול להרשות לעצמי לקיים יחסי מין מזדמנים עקב היותי דתי , מאותה הסיבה גם לא אוננות . גם אם תהיה לי חברה לא אוכל לקיים יחסי מין עד החתונה לכן בנתיים אינני רואה פתרון והמצב מפריע לי מאוד גבר מספר חודשים. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את התופעה? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדרך כלל אחרי כושר זה מוציא את האנרגיה ומדכא את היצר המיני,אני אישית בתקופה שהייתי מיתאמן הרבה (היום קצת) היצר המיני שלי לא היה במיטבו ולא היה לי יותר מידי כוח לסקס זה יכול לעזור כל פעם שיש לך זיקפה ואתה נורא נורא רוצה עשה כושר זה גם בריא.מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד