מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבל יש בעיה...גליה03/07/2011
חמתי מסרה כי לא מוכנה להיות בקשר איתי, אבל לא רוצה להתנתק מהנכד.
כלומר, תראה אותו מחוץ לבית שלי.
אני לא רוצה למנוע זאת ממנה, אבל מצד שני אני לא רוצה שתנתק קשר איתי.
מה לעשות? האם נכון להגיד לה- שהילד ואני זה חבילה אחת ואם היא רוצה להיות בחיי הנכד היא צריכה להסתדר איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל יש בעיה... - תגובה
טלי מנדיוק03/07/2011בהחלט כן.
הקשר שלה עם הנכד הקטן חשוב מאוד, וגם האופן שמתבצע הקשר חשוב עוד יותר.
הקשר יתבצע אך ורק על פי הגבולות והתנאים שאתם תקבעו.
והגבול הוא בתוך הבית שלכם.
שוב , חשובה מאוד הרגישות הגדולה כלפי הסבתא, האמפתיה וההבנה אך מצד שני הגבולות הברורים בעניין.
אתם ההורים של הילד.
אתם קובעים את התנאים.
בהצלחה !
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך..
גליה03/07/2011אבל אני גם מפחדת שהדבר ירחיק ממני את בעלי.
הוא אמר לי שזה לא הוגן שהיא לא תראה את הנכד שלה ובגלל זה לנתק את הקשר.
אבל מצד שני, זה הוגן מה שהם עושים לי? שיתעלמו ממני?
לדעתך שיחה נוספת תעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.. - תגובה
טלי מנדיוק03/07/2011אני מציעה שתפני לקבל הדרכה וייעוץ.
לצערי לא אוכל יותר להשיב לך דרך האתר.
שוב בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)