שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רויטל
    09/01/2008

הייתי כשנתיים עם בחור , בחצי שנה האחרונה של הקשר בגלל הרבה חילוקי דעות היה ביננו ריחוק בגלל כל המתיחות .
    לכן במפגשים שלנו גם אם היו רגעים של קירבה לא רציתי להגיע למצב של סקס כי הרגשתי כל הזמן פגיעות ממנו בגלל המריבה ולא הייתי מסוגלת . כל קרה שבעצם בחצי שנה האחרונה של הקשר זה לא קרה ביננו ואז היה ניתוק של מספר שבועות . עכשיו חזרנו לקשר בעיקר טלפוני ומגששים לגבי חזרה העניין הוא שהוא אומר שהוא לא יכול יותר פיזית ולא משנה לו שאת הבעיות נפתור כמה זמן שזה יקח אבל סקס הוא חייב לקבל!
    אני עדיין לא רוצה ולא מסוגלת עד שאני יודעת שאנחנו אכן מגשרים על הפערים . אני יודעת שעבר המון זמן והוא נשבע שלא היה עם אף אחת בזמן הזה אבל אמר שהוא חייב להיות כנה והוא אינו יכול יותר שזה ממש עינוי ושבקטע הזה אני צריכה להיות יותר מבינה .
    להיות כנה אני לא מתכוונת להיכנע כי אני רוצה לעשות דברים רק כשאדע שמדובר בחזרה מרצון , השאלה היא האם בזמן הזה לגיטימי לתת לו חופש לעשות כרצונו כי בעצם אנחנו לא ביחד . אני לא אומרת שאני רוצה שיעשה את זה אבל הלחץ והתסכול שלו מפריעים לנו בדו שיח על חילוקי הדעות המשמעותיים . כשרמזתי פעם מתוך עצבים שיעשה את זה וירגע הוא ממשששששששש נפגע ואמר שאני כנראה לא אוהבת אותו אם אני מעלה בכלל את האפשרות.
    אשמח לשמוע את דעתך בנושא , בתודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרויטל

טלי מנדיוק
    09/01/2008

לרויטל היקרה שלום רב,

את מתארת מצב של חצי שנה של מתח זוגי שבעתיו סרבת לקיים עם בן זוגך יחסי מין.

המצב התדרד - ונפרדתם.

כרגע יש גישושים לחזרה - ובן זוגך מאוד רוצה לחזור להיות איתך וכמובן לקיים יחסי מין איתך.

יש הרבה התנגדות מצדך:

1. התנגדת ליחסי מין כשהיה מתח בינכם.
    2. את מתנגדת לחזור אליו עד אשר תסכימו על מספר דברים בויכוח.
    3. את כמובן מתנגדת לקיים יחסי מין עד אשר תסכימו על הדברים.
    4. את מתנגדת שהוא ינהל קשרים נוספים כל עוד אתם פרודים.

מה את כן רוצה?

לא ברור ממה כל כך נפגעת? .
    מה קרה?
    מדוע הענשת את שניכם בחצי שנה ללא סקס?
    איך אפשר לחזור אליו בלי תחושת של תקווה - "יהיה בסדר...ננסה....נדבר...נלבן....".
    זה נשמע מאוד חשדני ולא מאמין - "קודם נסתדר אחר כך סקס"

למה לא הפוך?

קודם סקס ואז דיבורים....

נשמע כאילו את במאבק שליטה וכוח איתו, ולא במצב של רצון באמת לתת צאנס לזוגיות.

תרפי. תשחררי. תפסיקי את הגזירות על הסקס.

אם את נותנת צאנס - אז תני עד הסוף.

תני אמון שבאמת אתם מסוגלים לגשר.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו