בעיות עם הבעל....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם הבעל....
    שרי
    17/07/2011

שלום,
    אני נשואה כחמש שנים בת 30. אני עובדת במשרה מלאה יש לי ילדה בת 3 בעלי עובד עד שעות הערב....שאלתי היא כזאת . אני בחורה מאד חרוצה ובעלי מאד עצלן אני עושה הכל אבל הכל בבית מנקה עובדת בחוץ מקלחת לילדה מרדימה את הילדה אני מרגישה שאין לי זמן לנשום כל הזמן אני במרתון סביב הבית סידור של הבית בעוד שבעלי יושב בסלון וצופה בטלויזיה אני מאד כועסת כשאני מעירה לו ומבקשת ממנו עזרה הוא עוזר רק לאחר שביקשתי מס פעמים הוא טוען שאני זאת שמציקה לו כי אני כביכול לא יכולה לראותו נח קצת .....מה עליי לעשות כדי שיזיז לו כדי שלא יקח את הדברים שאני עושה כמובן מאלו?????? שאלה נוספת ... הוא טיפוס די אדיש הוא לא נוטה להחמיא לי ....לא מפרגן ....הוא פשוט רוצה ואוהב לחיות בדרך שנוחה לו וטובה לו מבלי הצקות מיותרות . האם ניתן לשנות תכונות אופי? הוא פשוט עצלן ...
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם הבעל....

הוספת תגובה

• בעיות עם הבעל.... - תגובה

טלי מנדיוק
    17/07/2011

שרי שלום,

מפנייתך נראה כי את מתוסכלת מהקשר הזוגי שנוצר.
    המטלות של הבית נעשות על ידך בלבד, כשהדבר מתסכל אותך מאוד.
    גם בעלך מתוסכל מהדבר ומרגיש "מוטרד" מבקשותיך.
    עצתי היא כי תפנו למספר שיחות לגבי חלוקת התפקידים בבית, ובעיקר על המשמעות הפסיכולוגית הגדולה שיש למטלות.
    מחקרים מלמדים כי זוגות אשר מבצעים בבית את המטלות ללא חילוקי דעות, אלא באופן טבעי וחיובי, הם אלה שנמנים על קבוצת הזוגות המאושרים בעולם.
    לכן, שווה מאוד להשקיע בנושא על מנת ששניכם תהיו מרוצים בנושא.
    יש לזאת משמעות רצינית מאוד לקשר.
    אתם זוג צעיר, בתחילת דרככם ונכון בהחלט לעשות עבודה בנושא.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו