מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם חמותי...מיכל19/07/2011
שלום, אני נשואה בשנית מזה כשנה . יש לי ילדה מנשואים קודמים בת בת 9 ולבעלי הנוכחי יש ילדה בת 5 מנשואים קודמים . אנחנו מסתדרים נהדר ביחד..הקשר שלנו נפלא מלבד אמא שלו. שנוטה להתערב בכל פסיק קטן מאד מפריע לה שהבן שלה עובד המון שעות בעבודה....ובכל דבר שמפריע לה היא מתקשרת אליי ואומרת לי שלא נראה לה שהבן שלה יעבוד כל כך הרבה שעות......כשאנחנו מתארכים אצלה ובעלי מפגין בנוכחותה את אהבתו אליי היא מתעצבנת ואומרת שיפסיק עם זה כי אין אהבה יותר גדולה לאמא ודבר שני אם ימשיך עם הפגנת האהבה אז אני עלולה לברוח לו כמו הגרושה שלו. היא לא מרבה להפסיק לדבר על גרושתו כמה שהן בקשר טוב וכמה שהיא השתנתה לטובה...מאד לא נוח לי שם ...במקביל אני מאד רוצה לכבד את בעלי והמשיך לבוא לשם סך הכל אנחנו מתראים אחת לשבועיים ....זאת הבעיה שלי מולה. ההתערבויות...הטלפונים שלה בשבת היא פשוט כופה עלינו להגיע אליה מוקדם...וכשאנחנו שם כוס מים היא לא מציעה לי היא לא טיפוס שיודע לכבד לפרגן..וכבעלי משביץ בכך שיש לו אשה טובה שדואגת לו. היא מיד עונה שזה לא פרס שככה זה אמור להיות . כמובן שדיברתי עם בעלי על כך שזה מאד מפריע ...ואיני מבינה מדוע אינו מעמיד אותה במקומה. הוא טוען שזאת אמא שלו שהוא מודע לכך שאין לה טקט ושאני אמורה לגלות הבנה פשוט להתעלם . מה עליי לעשות ??????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם חמותי... - תגובה
טלי מנדיוק19/07/2011למיכל שלום רב,
כנראה שזה האופי של האמא של בעלך.
כנראה שככה היא רואה וחווה את הדברים.
העיה שאני יכולה לתת לך / לכם היא:
1. להמשיך לשוחח איתה על הדברים שמפריעים לכם בהתנהגותה. לשוחח איתה בנועם, בכבוד, בנימוס, בסבלנות.
2. את באופן אישי תצטרכי לעבור איזה שהוא תהליך אישי של "מתיחת שריר". ז"א לעבור תהליך של קבלה והבנה לאישה הזאת. (בעלך כבר עשה כנראה את "מתיחת השריר" הזאת).
להבין שזה לא קשור אליך באמת אלה זאת האישה, אלה הם התכונות שלה והדעות שלה.
את צריכה לנסות לעבוד על עצמך בקבלה שלה במובן האנושי.
גם אפילו אם תצטרכי לקחת משהו מרגיע לפני שאת הולכת לשם (רסקיו, רגיעון...) על מנת שהביקור של אחת לשבועיים יהיה נעים לכולכם ככל הניתן.
לאישה הזו יש תפקיד טוב בחיים שלך.
היא תכריח אותך למתוח שרירים, לגדול, להתבגר ולהיות סובלנית יותר.
קחי אותה כאתגר עבורך.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)