חלוקה בין הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלוקה בין הילדים
    שרון
    20/07/2011

שלום,אנו 4 ילדים בוגרים ונשואים.
    אני הילדה היחידה שגרה במרחק קרוב להוריי,שאר אחיי גרים במרחק של 25 דק' נסיעה.
    הוריי אנשים לא בריאים וכל נטל ההסעות לרופאים וניתוחים נופל עליי.
    אימי מבקשת אוטו' ממני לשריין תאריך כזה או אחר כי יש לה או לו רופא.
    אמרתי לה המון פעמים שיש לי עוד אחים והיא יכולה לחלק את הנטל בינינו אך אינה עושה זאת.אני פניתי לאחיי ואחיותיי והסברתי להם שאמא דורשת רק ממני ולהם זה כניראה מאד נח ולכן לא מציעים או תורמים בדבר.
    הם אומרים שיבקשו נעשה!!!וזה כמובן לא קורה .
    אני מתוסכלת מהעניין מצד אחד לא אזרוק את הוריי ומצד שני האם הזיקנה שלהם בעתיד תיפול רק עליי?!הסברתי לאימי שהיא חייבת לחלק את הכל בין כולנו בכדיי לסלול לי את הדרך בעתיד לבגרותם אך אינה עושה זאת.מה לעשות? נמאס לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלוקה בין הילדים

הוספת תגובה

• חלוקה בין הילדים - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    21/07/2011

פשוט מאד - את צריכה להפסיק להיות "פראיירית" ולהציב בפני אימך גבולות, כשהקו המנחה אותך בהצבת הגבולות הוא שוויון מטלות בין ארבעת האחים. במילים אחרות, סייעי להוריך רק בכרבע מהמטלות ואת השאר סרבי לעשות. ברגע שאימך תבין שאת אינך נכנעת לתחושות האשם שהיא לבטח תנסה להחדיר בך, היא תתחיל לבקש עזרה גם מהאחרים (ותכבד אותך יותר). ואם כל זה קשה לך מדי, אל תהססי לפנות לאיש מקצוע שיסייע לך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה ,השאלה היא

שרון
    21/07/2011

איך אני יישם את זה אני לא כזו באופי וזה ממש החרזת מלחמה מבחינתי.לפי הבנתי במידה ולא אפעל כך זהו מעגל קסמים שלא יגמר לעולם...תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה ,השאלה היא - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    21/07/2011

כאילו, ברור... ולכן הצעתי לך בשורה האחרונה, "ואם כל זה קשה לך מדי, אל תהססי לפנות לאיש מקצוע שיסייע לך. בהצלחה!"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו