מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלוקה בין הילדיםשרון20/07/2011
שלום,אנו 4 ילדים בוגרים ונשואים.
אני הילדה היחידה שגרה במרחק קרוב להוריי,שאר אחיי גרים במרחק של 25 דק' נסיעה.
הוריי אנשים לא בריאים וכל נטל ההסעות לרופאים וניתוחים נופל עליי.
אימי מבקשת אוטו' ממני לשריין תאריך כזה או אחר כי יש לה או לו רופא.
אמרתי לה המון פעמים שיש לי עוד אחים והיא יכולה לחלק את הנטל בינינו אך אינה עושה זאת.אני פניתי לאחיי ואחיותיי והסברתי להם שאמא דורשת רק ממני ולהם זה כניראה מאד נח ולכן לא מציעים או תורמים בדבר.
הם אומרים שיבקשו נעשה!!!וזה כמובן לא קורה .
אני מתוסכלת מהעניין מצד אחד לא אזרוק את הוריי ומצד שני האם הזיקנה שלהם בעתיד תיפול רק עליי?!הסברתי לאימי שהיא חייבת לחלק את הכל בין כולנו בכדיי לסלול לי את הדרך בעתיד לבגרותם אך אינה עושה זאת.מה לעשות? נמאס לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקה בין הילדים - תגובה
ד``ר חיים היילפרין21/07/2011פשוט מאד - את צריכה להפסיק להיות "פראיירית" ולהציב בפני אימך גבולות, כשהקו המנחה אותך בהצבת הגבולות הוא שוויון מטלות בין ארבעת האחים. במילים אחרות, סייעי להוריך רק בכרבע מהמטלות ואת השאר סרבי לעשות. ברגע שאימך תבין שאת אינך נכנעת לתחושות האשם שהיא לבטח תנסה להחדיר בך, היא תתחיל לבקש עזרה גם מהאחרים (ותכבד אותך יותר). ואם כל זה קשה לך מדי, אל תהססי לפנות לאיש מקצוע שיסייע לך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ,השאלה היא
שרון21/07/2011איך אני יישם את זה אני לא כזו באופי וזה ממש החרזת מלחמה מבחינתי.לפי הבנתי במידה ולא אפעל כך זהו מעגל קסמים שלא יגמר לעולם...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ,השאלה היא - תגובה
ד``ר חיים היילפרין21/07/2011כאילו, ברור... ולכן הצעתי לך בשורה האחרונה, "ואם כל זה קשה לך מדי, אל תהססי לפנות לאיש מקצוע שיסייע לך. בהצלחה!"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)