מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזוגיותרוני15/08/2011
מזה חצי שנה הקשר שלי ושל בעלי לא ממש טוב.. הוא ממש השתנה -ולטענתו הוא התחיל להכיר את עצמו מחדש.. וגילה ששיקר לעצמו ולא ידע מיהו...
ולכן זה משפיע על הקשר שלנו..
(אנחנו נשואים 6 שנים)
במהלך החצי שנה אין לנו תקשורת בכלל
הוא גם אמר לי בפנים שהוא לא ממש אוהב אותי כפי שבעל צריך לאהוב את האישה שלו.
נורא נפגעתי ממנו - ואני פוחדת להפרד או להתגרש
יש לנו ילדים משותפים.
לא יודעת מה לעשות?????
לטענתו גם אני חיה בבועה וצריכה להפתח-
איך מבנאדם הכי אבל הכי אוהב הוא הפך לכזה??
מה אני אמורה לעשות??
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בזוגיות - תגובה
טלי מנדיוק15/08/2011לרוני שלום רב,
אני מציעה לכם לגשת דחוף לקבל עזרה מקצועית על מנת לעזור לכם לברר איך אפשר לסייע לכם להתגבר על המשב הגדול הנוצר.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוני16/08/2011תודה על התשובה המהירה
רציתי לשאול האם לפי מה שכתבתי נראה שאפשר לטפל בזוגיות שלנו ?או שזה כבר מקרה אבוד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
טלי מנדיוק16/08/2011בהחלט כן.
לעולם אין מצב של "אין תקווה".
אם יש רצון ומוטיבציה "השמים הם הגבול".
תלחמו על הזוגיות שלכם, תשקמו אותה ותצמחו מהמשבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאת נותנת לי תקווה
רוני16/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)