שאלה לגבי אחיין של בעלי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אחיין של בעלי.
    S
    17/08/2011

שלום.כפי שאמור בקוטרת,יש בעיה עם אחיין של בעלי.בגדול-לא סובלת אותו ואת אשתו.אסביר:הוא יחסית קרוב רגשית לבעלי,נולדו לנו ילדים בכורים באותו זמן,תמיד תחרות ביניהם...עכשיו אישתו בהריון עם תאומים,בעלי גם רוצה ילד,ואני ממש ממש לא!!!!כאילו יש השלכה ישירה עלי...ועוד מקרה-הם הגיעו אלינו בלי להגיד לי-אבל אמרו לבעלי-בדיוק הרדמתי את הקטן לשנת צהריים,הוא דפק בדלת כמו משוגע,אז אמרתי לו-תירגע,הילד ישן,אז אמר תעירי אותו וכו'...ממש הרגיז אותי...וגם לא היה לי מה להגיש כיבוד...בקיצור נופלים בלי התראה.אז פשוט הלכתי לישון.וכבר הסברתי לבעלי שזה לא מקובל עליי ככה שנופלים עלי אנשים...ואחיין גם לא משתנה מבחינה התנהגותית,אז בעלי אמר שאני צריכה להשתנות ואני לא בסדר...אז למה אני אם אחיין עושה בעיות?למה לי לפגוש בבכלל אנשים שלא נעימים לי?
    תודה על תשובתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אחיין של בעלי.

הוספת תגובה

• שלום רב

S
    19/08/2011

שלום רב,

איתך הסליחה על האיחור במתן התשובה, הדבר נובע מסיבות טכניות של התקשורת.

לגבי השאלה שלך:
    כיוון שהקשר עם האחיין חשוב לבעלך, חשוב מאוד שתעשי עבודה עם עצמך לגבי פתיחות, וגמישות למען הקשר.
    נסי למצוא את התכונות הטובות והחיוביות באחיין, נסי לגייס רגישות ואמפתיה.
    כמובן שגם בעלך מתבקש להפגין רגישות כלפיך, ולשניכם ביחד מומלץ להציב גבולות לגבי שעות הביקור וכו'.

באופן כללי עצתי לך היא לגייס גישה חיובית וטובה.
    אבל באמת מתוכך.
    לא רק להשתדל למען בעלך, אלה באמת לעשות עבודה עם עצמך בתוכך להיות חיובית יותר.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תגובתכם... - תגובה

טלי מנדיוק
    19/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו