מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצהמעין04/09/2011
ביום שבת האחרון חמתי הגיעה וסיפרה לנו שעורכים מסיבת יום הולדת ענקית לגיסתי כמובן שהיא לא יודעת ומי שמארגנת זאת חמתה לעתיד.שאמרה לחמתי שהיא יכולה להזמין את מי שהיא רוצה וכמובן לנו היא סיפרה כדרך אגב.היא סיפרה שהיא צריכה לשלם על כמות האנשים שמגעים כי זה במסעדה וזה עוד שבועיים והיא רוצה את העזרה של בעלי לשלוח איימלים לכל הדודים והבני דודים
נפגעתי מאוד שהיא לא הזמינה אותי וכמובן גם לא את הכלה השניה..ומה שמפריע לי מכל זה שתמיד אנחנו יודעים דברים חשובים כדרך אגב..וזה לא העבודה שלה לספר אפילו אם זה משהו פשוט כמו האם אבא עובד ביום שני?התשובה אני לא יודעת וזה לא עבודה שלי להגיד אם אתם רוצים תתקשרו אליו ותשאלו..ועוד הרבה דוגמאות שממש מעצבנות
אני לא יודעת איך לעבור לסדר היום שוב זה ממש אוכל אותי שהם רותים אני הכלה וכשלא ניראה להם אני בכלל לא משפחה וכן היו קטים מגעילים
מה עושים במצב כזה?כי לי נמאס ?ונמאס לי לשמוע מבעלי שזה המשפחה שלי מה את רוצה הם לא ישתנו
תודה מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה - תגובה
ד``ר חיים היילפרין05/09/2011כדאי לך לשבת עם חמותך ולשוחח איתה על רגשותיך (כפי שתארת אותם בשאלתך) באופן כן, ישיר ופתוח. במידה ולא תעני והקשר שלכן חשוב גם לה, תוכלי להציב בפניה גבולות. אם גם זה לא יעזור, לא תיוותר לך ברירה אלא לקבל את משפחת בעלך כמות שהם ולהתרחק מהם כדי למזער את הפגיעה בך ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר עברתי משהו דומה
מעין05/09/2011עברתי משהו דומה איתה כבר בעבר היא אמרה שהיא לא ידעה שהיא עושה את זה וביקשה סליחה.כמובן היו עוד מקרים שבהם הייתי חייבת לשתוק ולהבליג אם זה בטיפול הילדה שלי אפילו הדבר הכי פשוט איפה ללכת לאכול ארוחת ערב כזווג אני ובעלי..
אני לא מבינה אנשים לא מבינים איפה הגבול שלהם..הרבה פעמים אני לא מתיחסת למה שהיא אומרת ולא מזמינה אותה למרות שהיא הייתה שמחה להתנחל אצלי גם ככה אני ממש גרה קרוב אליה איך יש גבול ולזה כמובן לא הסכמתי וזה כמובן בני ובין בעלי רק שהיא תמיד רומזת שאין לה מה לעשות והיא רוצה לבלות עם נכדתה.ואז שאני מציעה שתיקח אותה לגן השעשושים או לפארק ששם יש רק דשא או סתם אליה לבית היא תמיד עייפה והכי טוב להגיע אלי לבית
נראה לי שאין תקנה לחמה הזאת ואני צריכה לסבול בשקט ולהגיד א-מ-ן לכל דבר שהיא אומרת.כי דיבורים איתה לא עוזרים
מיואשת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים שהמצב חוזר?
מעין07/09/2011מה עושים כשהמצב חוזר ומציק מאוד?אני ממש לא מבינה למה זה משפיע עלי בצורה כואבת מחכה לעצה שלכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים שהמצב חוזר? - תגובה
ד``ר חיים היילפרין08/09/2011את זקוקה להנחיה מקצועית שמעבר לעצה באתר אינרנטי - כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני או מטפל זוגי שיקנה לך כלים וילווה אותך בהתמודדות עם חמותך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)