לא מאוהבת בבעלי.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מאוהבת בבעלי.....
    מירב
    06/09/2011

שלום בת 32 נשואה 8 שנים לבעל מדהים מקסים יש לנו שתי בנות. הבעיה היא שאיני נמשכת אליו אני אוהבת אותו כבן אדם כחבר ...אם לא הסקס ....הקשר היה פשוט מושלם כשהוא מבקש ממני להיות איתו בצורה אינטימית פשוט לא בא לי . כשהתחתנו הכל קרה מהר כל כך אני מגיעה מבית שלא היה בו הרבה חום ואהבה וגם המצב הכלכלי לא היה משהו אני פשוט נשענתי על עליו ורציתי אותו כבעל כאיש לחיים שלי כאבא לילדים שלי. אני לא רואה עצמי בלעדיו. הבעיה היא שהוא כל הזמן שואל אותי אם אני אוהבת אותו ומבקש שאני אפנק אותו ואתן לו מעט חום הוא פשוט צמא לאהבה וממש חסר ביטחון שזה בכלל מוריד ממני אני אוהבת שדברים מגיעים באופן טבעי...הוא יודע שאיני נמשכת אליו...אמרתי לו את זה וגם אמרתי לו שאני לא רימיתי אותו כי לפני החתונה הוא ידע זאת הוא חשב שעם הזמן אלמד להתאהב בו ולהמשך אליו ואולי כשאהפוך לאמא הכל ישתנה... אני ממש לא יודעת מה לעשות שנינו מסכנים ומתוסכלים... אני שם בגלל הבנות ובגלל שאני יודעת שאני לא אמצא גבר כזה בחיים שלי. הוא נותן מפרגן מעניק עוזר אוהב הוא הכל ....רק שאני לא נמשכת אליו אנחנו שוכבים פעם במס חודשים בלבד. וזה יוצר המון חיכוחים ביננו ותסכול בעיקר מצידו כי הוא מרגיש חסר ביטחון ואומלל. מה ניתן לעשות במצב כזה? איך אוכל ללמוד להתאהב בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאוהבת בבעלי.....

הוספת תגובה

• לא מאוהבת בבעלי..... - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    06/09/2011

ראשית, יקל עליך אם תנסחי את הבעיה לא בכך שאת נשואה למישהו שאינך אוהבת אלא בכך שאת לא יודעת לאהוב... אהבה וזוגיות (להבדיל מהתאהבות, משיכה מינית וכד') צריך ללמוד, ואדם שלא חווה זוגיות בריאה בילדותו ו/או עבר תהליך טיפולי-צמיחתי משמעותי בבגרותו פשוט לא ידע לאהוב, על כל הכרוך בדבר. בקיצור, שום דבר לא אבוד (וכדאי שגם הוא ידע את זה)... פני לטיפול אצל פסיכולוג קליני או מטפל זוגי מוסמך - מזומנת לך חוויה צמיחתית משמעותית ביותר בתחום הזוגיות ובכלל. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו