חמה שחושבת שהיא חשובה יותר מכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמה שחושבת שהיא חשובה יותר מכולם
    מעין
    19/09/2011

חמתי היא אישה מאוד אנוכית ואני ממש רצינית..היא מחליטה על כל דבר ואם לא מסכימים איתה היא מתחרפנת ולא מספיק זה בעלה כועס ויושב עם פצוף חמוץ כל הביקור..דוגמא ביום שבת היא רצתה שניצא לאכול וממש לא רציניתי כי כבר הכנתי ומבחינתה כמובן אפשר לאכול מחר ומבחינתי זה הכסף שמוצאים במסעדה...היא תמיד זורכת שאנחנו מרוחים מצויין יותר מימנה ומחמי אבל אני ממש לא רוצה לדאוג למחר
    היא זאת שמחליטה מה כדי לי לקנות ולילדה ואם אני לא אוהבת היא מוכנה לקנות לילדה וזה ממש מעצבן.היא רוצה לצאת איתנו לכל מקום שאנחנו יוצאים.היא יודעת מה טוב לבעלי ומה טוב לילדה שלי.ואפילו מדברת לבעלי כמו ילד קטן לדוגמא אם היא מספרת לו משהו היא רוצה לבדוק שהוא הבין.או שהיא רוצה שהוא יעשה משהו היא מבקשת מימנו בצורה מסכנה ושהו צריך לעזוב הכל ולעשות עכשיו
    ניסינו להסביר לה שהדרך שלה ממש פוגעת ולא נעימה איך זה ממשיך מה אפשר לעשות ?תודה מראש ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חמה שחושבת שהיא חשובה יותר מכולם - תגובה

טלי מנדיוק
    19/09/2011

ליאת שלום,

הזוגיות שלכם והמשפחה שלכם היא התא המשפחתי שלכם, ויש לשמור עליו מכל משמר ועל הגבולות שלו.

כמובן שיש לשמור על הגבולות עם חמותך.
    לשוחח איתה.
    להסביר לה.
    לכבד אותה.

והחשוב כרגע - ללמוד לומר לה - "לא". בכבוד, בנימוס אך באסרטיביות.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו