מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חגיםמ26/09/2011
שלום רב,
זוג נשוי 4 שנים + תאומים בני שנה וחצי
הבעיה המרכזית שלי ושל בעלי הוא נושא החגים, חמי הוא אדם מאוד פרימיטיבי והוא דורש שנערוך אצלו את שלושת החגים: ראש השנה, סוכות ופסח. בעלי ואביו מאוד קשורים ומחוברים גם עסקית שזה מכביד יותר על המצב. נוצר לחץ בבית כי אני לא מוכנה לוותר על משפחתי בחג ורוצה מאוד שבעלי יכבד את משפחתי גם כן. אך בעלי מצדו רוצה לכבד את אביו בטענה שכך גידלו וחינכו אותו בבית, והוא לא רוצה להסתכסך עם אביו. בשל הבעיה הזו נוצר מצב שערכנו חגים בנפרד, הוא לבד אצל המשפחה שלו ואני אצל משפחתי עם הילדים.
זה מצב לא פשוט, חמי לא רוצה להקשיב ולהשתכנע והוא מושך בחוטים ולא מרפה, \
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגים - תגובה
ד``ר חיים היילפרין27/09/2011הצטערתי לקרוא על חוסר ההגינות והנוקשות של בעלך - מובן לגמרי שבמקרה כשלכם הפשרה ההגיונית וההוגנת ביותר הייתה להיות פעם אצל חמך ופעם אצל הוריך. עם זאת, את די מוגבלת ביכולת שלך לשנות את שני הגברים. עצתי לך היא להמשיך ב"מסורת" בה את והילדים נמצאים בחגים פעם אחת עם בעלך אצל הוריו ופעם אחת בלעדיו אצל הוריך; אני מאמין שבתוך שנה-שנתיים, כאשר (וכתוצאה מכך ש)הילדים יגדלו מעט, בעלך יבין את הנואלות שבהתנהגותו ויתחיל להצטרף גם לארוחה אצל הוריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)