ההורים רבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההורים רבים
    י
    27/09/2011

שלום אני בן 20 והורי רבים כל הזמן .

ההורים שלי רבים כל היום זה מגיע למצבים בלתי נסבלים הריב מגיע לאלימות מילולית או יותר גרוע! אמא שלי כבר הגיע למצב של פחד ממנו וגם אני ואחותי קטנה נמצאים בפחד ממנו. אני בטוח שאמא לא מסוגל לחייות במצב כזה והיא לא יודעת מה לעשות כי היא מפחדת.
    וגם הוא מחנך את הילדה בת 8 בצורה לא טובה! הוא מראה לה כל מני דברים שאסור לה לראות ומאיים עלייה עם היא לא תעשה משהו וכל הזמן מפחיד אותה היא פגועה ממנו נפשית.

אני ממש דואג לאמא ולאחות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההורים רבים

הוספת תגובה

• ההורים רבים - תגובה

טלי מנדיוק
    27/09/2011

ל - י שלום רב,

הצטערתי מאוד לקרוא את פנייתך.
    אני מציעה לך לפנות "למרכז למניעת אלימות במשפחה" הקרוב אליך, או לאחד המרכזים הפזורים בארץ, שם יש צוותים רב מקצועיים הכוללים: פסיכולוגים, עובדים סוציאליים, עורכי דין, קבוצות טיפול ועוד.
    אני בטוחה כי מרכז שכזה יהווה עבורך גורם טיפולי מקצועי תומך ומלווה.
    כל המשפחה זקוקה לעזרה באופן דחוף.
    בינתיים, עד שתפנה העצה הטובה ביותר היא לקחת את אמא והאחות ולצאת מהבית למקום בטוח.
    ד.א אם מדובר בסכנת חיים ממשית, אפשר להגיע למקלט דרך המשטרה (24 שעות ביממה) או דרך המרכז למניעת אלימות במשפחה.

שנה טובה ומאושרת - שנה של שינויים חיוביים!
    חג שמח!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו