יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    נירו
    10/10/2011

שלום רב אני בן 20. ומעלה משנתיים הורי גרושים אחרי תקופה בת 5 6 שנים של מריבות וכאוס טוטאלי. אנו עברנו עיר ואבי נשאר בבית. היחסים של ההורים שלי בשנתיים האחרונות אחרי הגירושין הם ON ו OFF יש שבועות שהם ישנים ביחד אבא שלי בא לכמה ימים ישן ויש את הצד השני רבים אם זה על כסף מזונות אם זה על עם מי את מדברת עם מי אתה מדבר. (ריבים לא נעימים) זה כולל אלימות סרט הוליווד.
    אני החלטתי לשים לזה סוף ולהכניס טיפה שכל לעניין למה זה משפיע עליי ועל האווירה בבית וזה שם אותי תמיד במצב של כאסח עם אבא שלי המריבות האלו.

הבעיה היא אבי הוא בן אדם חסר הבנה לא ניתן לתקשר איתו מה שנכנס מאוזן אחת יוצא מהשנייה. בלתי אפשרי להגיע איתו להסכם מסויים והוא פשוט שם פס. אני מבקש ממנו להפסיק לבוא אלינו הוא בא אני מבקש ממנו שיהיה מסודר בעניין המזונות וזה לא נעשה.

וגם מצד שני אמא שלי שאחרי מה שהיא עוברת עם אבא שלי היא ממשיכה להתקשר אליו מדי פעם וליצור איתו תקשורות שתמיד תמיד יוצרת מתחים וריבים היא כל פעם אומרת לי זהו אני לא רוצה לראות אותו. והשאלה השנייה אחר כך איפה הוא מה הוא עושה?
    זה ממש אובססיה

אני אשמח ליעוץ נ.ב משיחתי עם יועץ מלפני שנתיים אמר לי לא להתערב בעניין
    אבל כבר די אין לי סבלנות לעניין הגיע הזמן לשים לזה סוף בנוח בכוח בכל דרך שצריך.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• יעוץ - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    11/10/2011

נירו חביבי, מה שאותו מטפל ניסה להגיד לך לפני שנתיים הוא שאתה כילד מאד מוגבל ביכולת שלך לשנות את התנהגות הוריך. לצערי עובדה זו נכונה גם היום (וגם אם היית כפול בגיל), אבל יתכן והיום יש לך אפשרות נוספת השמורה רק לילדים בוגרים, והיא לעזוב את הבית. אתה לא יכול לשלוט בגורל הוריך, אבל אתה בהחלט יכול לשלוט בגורל שלך ולבנות את חייך מחוץ ל"בית המשוגעים" והשפעתו המזיקה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו