שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מרי
    14/11/2011

אני אם חד הורית גרושה לילד בן שנה ושמונה ומהיום שבני נולד נלחמתי על כך שאבא שלו יבקר אותו וייקח אותו בשעות ובימים שנקבע לו בהסדרי ראיה אך תמיד היו בעיות לפעמים חודש לא הגיע ופעם לוקח אותו ופעם מחזיר לי את הילד לפני הזמן, כמו כן הגרוש שלי לוקח את הילד למקומות שאינם מתאימים לו ולא אחראי בכלל.היום הגעתי למצב שכבר לא אכפת לי שלא יגיע בכלל מאשר "ישחק" עם הילד ויפגע בו. השאלה שלי לאן אני פונה לעזרה אני רוצה למזער את הנזק שעלול להגרם לבני בעקבות המשחקים של אבא שלו. אני לא מעוניינת לאפשר לו לראות את הילד. מה עליי לעשות? אשמח לקבל תשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    15/11/2011

בכל הנוגע לזכויות הנוגעים בדבר (את, הילד והאב) ע"פ חוק, כדאי לך להתייעץ עם עו"ד המומחה לדיני גירושין. ואם לדעתך האב מסכן ממש את ילדך, את יכולה לפנות לשירותי הרווחה במקום מגורייך ולבקש את התערבותם. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו