מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות מוזרהפרדי18/11/2011
שלום.
אשמח לקבל את דעתך .
אני נשוי לאישה שלא תמיד עונה לי או מבטיחה ולא מקיימת .
לאחרונה לאחר משבר ביננו שבו הצגתי בפניה את הבעיות שמפריעות לי בזוגיות שלנו היא הבטיחה לשוחח איתי על המצוקות שלי אבל התעלמה מההבטחה וגם לאחר שהערתי לה על כך וביקשתי תשובות לפתרון הבעיה , שתחשוב ותענה לי בעוד מספר ימים גם זאת לא עשתה והיא התעלמה לחלוטין מהמצב למרות שהבטיחה .
זהו מין טפוס התנהגות שהפריעה לי כל השנים ועל התנהגות זו צצים המשברים .
גררתי אותה ליעוץ זוגי ביוזמתי והרבה לא השתנה מאז .
הציעו לה להפסיק בשיטת השתיקה שמתפרשת כמלחמה פוגעת ומשפילה .
במשבר האחרון היא הבטיחה לי להעלות את הבעיות מבחינתה בכתב כפי שהיא רואה זאת , איך היא מציע לפתור את הבעיה בתקשורת ביננו אבל עבר שבוע והיא לא עשתה דבר ושוב התעלמה מההבטחה , כשהערתי לה על כך היא טענה שהיא "לא יודעת מה לכתוב" ,כששאלתי למה לא חזרת אלי עם הסיבה הזו ונתת לי להמתין ואשלת אותי ענתה "לא יודעת" .
טפוס ההתנהגות הזו היא שנים , זה מטריף אותי ומאחר ואני לא עושה דבר קיצוני עם הסיפור היא מבטיחה , אני סולח פעם נוספת והבעיות נשארות פתוחות ולא סגורות או מגיעות להחלטה משותפת שלנו לפתרון .
אני רוצה לציין כי כאשר לה יש בעיה היא יודעת יפה להעלות אותה ולבקש / לדרוש פתרון .
מה המלצתך עלי לעשות , כי אני מרגיש אבוד עצות עם ההתנהגות הזו שלה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מוזרה - תגובה
ד``ר חיים היילפרין19/11/2011לפני שאתה מציב גבולות בפני אשתך עליך להבהיר לעצמך עד כמה מפריע לך דפוס ההתנהגות שאתה מתאר, וספציפית, האם תהיה מוכן להיפרד ממנה אם לא תשנה את התנהגותה. אם אינך מוכן, תצטרך להסתגל לעקומת הלמידה הרדודה "להטריף" שאתה מתאר. אם אתה מוכן להסתכן בפרידה, הצג בפניה את דרישותיך כאולטימטום. אתה עשוי גם לגלות שהיא אינה מסוגלת לשינוי, למרות מאמציה הכנים, ואז תצטרך להחליט סופית אם אתה רוצה להסכין לדפוס שלה או להיפרד. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)