תלויה ללא הגנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלויה ללא הגנה
    פניאלה
    29/01/2008

לד"ר מנדיוק שלום! אני מתלבטת בבעיה שנמשכת כבר שנים אני גרושה ויש לי ילדים גדולים למעשה ,אני מגדלת רק אחד.לאחר גירושי שנה כן .פגשתי גבר שהכרתי בעבר לציין שהוא נשואי .הוא סיפר לי שהמצב לא טוב והוא הפך לידיד טוב מאוד הקשר הפך להיות אינטימי רק לאחר כחצי שנה .לציין שהוא היה מאוד מעורב בחיי המשפחה באופן טוטאלי .כולל חגים שבתות וכו במשך כל הקשר הוא סיפר לי לנו למשפחה {הורי שבנתיים נפטרו}ואין לי משפחה חוץ מילדי .שבקרוב הוא מתגרש הסיפור נמשך שנים ואנו ביחד נוסעים יחד לחול בארץ .והמצב לא השתנה במשך כל התקופה ביקשתי לפחות הסכם שיגן עלי בכל מקרה שלא יקרה והוא משך אותי עוד שנה עד שהחלתתי לעזוב את הקשר המורט עצבים מכיוון שהוא פעם פה ופעם שם ובנוסף לא עונה לטלפונים וכל הזמן יש לא תירוצים טיפשיים לכן החלטתי וניתקתי עימו את הקשר לחלוטין על מנת שיחשוב שוב ויחליט או או .ואז באורך פלא לאחר שבוע הוא תפס אותי בכניסה לבית וכך החליט שאני צודקת והלכנו לעורך דין שעשה לנו הסכם .ושוב חוזר חלילה מה לעשות לחר 10 שנים ואני לא צעירה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלויה ללא הגנה

הוספת תגובה

• לפניאלה

טלי מנדיוק
    29/01/2008

לפניאלה שלום רב,

מפנייתך אני מבינה כי את גרושה שנים רבות, אם ל - 2 ילדים, ומנהלת מערכת יחסים ארוכת שנים עם גבר נשוי אשר מחלק את חייו בינך לבין אשתו.

את רוצה כמובן שהוא יהיה רק בן זוגך, ורק במערכת יחסים איתך - ובצדק.

קשה לי מאוד לייעץ לך מה לעשות. אני זקוקה לפרטים נוספים.

עם זאת, אני מייעצת לך לפנות לאיש/ת מקצוע שיקשיבו לכל הפרטים ויתנו לך את היעוץ וההכוונה הטובים ביותר.

אני מעודדת אותך לשפר את איכות חייך ולעמוד על זכותיך!
    מגיע לך הכי טוב!

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו