לפגוש את אבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפגוש את אבא
    רבקה
    29/01/2012

שלום אני נשואה 8 שנים +שתי בנות בנות 5 ושלוש יש לי ילד מהרווקות בן 15 גידלתי אותו לבד לאחר מלחמות עם האבא כיום הבן שלי מעוניין לראות את האבא לאחר שכבר חודש ימים הם מדברים בטלפון או דרך הודעות{תמיד אמרתי לבן שלי מתי שתרגיש שאתה רוצה לפגוש את אבא שלך תמיד אני לצידך לא משנה ענייני מזונות}כיום הבן שלי מאוד רוצה ואפילו נרגש אז בעלי נכנס לתמונה ואומר קודם שישלם מזונות אחורה וירשום את הילד בתעודה זהות {אני מאמינה אם אני ידרוש מזונות אולי הוא יקח צעד אחורה ואני לא רוצה שהבן שלי יפגע 1 מה עלי לעשות 2 אני רוצה רק ורק לטובת הנשמה של הבן שלי{לפני 8 שנים קיבלתי עורך דין מהמדינה ודקה לפני שנכנסנו לפסיקה בעלי אמר לי לא צריך מזונות אז בוטל הכל אני מאוד מאוד מבולבלת ופוחדת על הבן שלי שהוא מאוד רגיש תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפגוש את אבא

הוספת תגובה

• לפגוש את אבא - תגובה

טלי מנדיוק
    29/01/2012

לרבקה,

אומר זאת בקצרה: עשי כל שאת יכולה על מנת שבנך יזכה להיות בקשר עם אבא שלו.

לא הצלחתם לאורך 15 שנה לקחת אחריות כהורים אשר מסוגלים לקיים קשר גם בין הבן לאב, ואם היום יש הזדמנות תפסו אותה בשתי ידיים.

לגבי המזונות, אני מבינה את הכעס ,התסכול, חוסר הצדק, העוול ועוד.
    אבל אם יתחילו שוב המאבקים על המזונות שוב הבן יפסיד מפה ומפה.

בנך בגיל ההתבגרות, והקשר עם אביו מולידו חשוב מאוד.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו