ילדה בת 10 כמו בת 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 10 כמו בת 17
    GAL
    20/02/2012

שלום רב,
    אני הורים בני 39 ו43 הורים ל2 בת 9 ו בת ו10.
    בתינו בת ה 10 ילדה מאוד מרדנית ועקשנית, מדובר בדברים הקטנים , משטיפת פנים בבוקר,ועד לאכול ולהכנת שיעורים,
    מאחר ואני נמצאת אחר הצהריים אני המבקשת והיא תמיד מתעקשת לא להסכים , לא רוצה להכין שיעורים או משקרת שהיא הכינה והיא לא הכינה בעצם.
    לא רוצה להתקלח..., לא רוצה לסדר את החדר, כשאני מבקשת שוב מתפתח ויכוח שהופך לצעקות , היא לא מוכנה להבין שאני האמא והיא הבת
    גם כשהכנתי תקנון היא קרעה אותו.
    הלכנו לטיפול משפחתי ושם נאמר לנו לשוחח איתה , את מספר השיחות שעשינו איתה אי אפשר לספור.
    אנחנו מיואשים , האווירה לחוצה ולא נעימה בבית.
    אני מרגישה חסרת אונים משום שכל מילה שלי מובילה לאימות ומריבות.
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 10 כמו בת 17

הוספת תגובה

• ילדה בת 10 כמו בת 17 - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    21/02/2012

שיחות לבדן לא ישנו את התנהגותה של בתכם - פנו לפסיכולוג קליני התנהגותי שידריך אתכם כיצד לעצב את התנהגות הילדה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לנו כסף !

GAL
    21/02/2012

מדובר בסכומי עתק....
    מה גם שגם טופלנו אצל טרפיסט/פסיכולוג קליני, בתשעים אחוז מהמפגשים הוא שוחח איתה ושחח, ושוחח...והיא כל הזמן דיברה וקישקשה ע ל כל מיני דברים, והתרוצצה ,
    עד שבאיזה שהוא שלב כבר נגמר לנו הכסף.
    אנחנו לא יכולים לעמוד בסכומים כאלה בשביל שמישהו יישב ויקשיב לה, גם אני בבית יושבת ומקשיבה לה,זה לא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לנו כסף ! - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    21/02/2012

צר לי לשמוע (שוב) על הטיפול הכושל בבתכם ועל סכומי העתק שבוזבזו לשווא. כל מה שאתם (הייתם) צריכים זה מספר מצומצם של פגישות הנחייה עם פסיכולוג התנהגותי שילמד אתכם כיצד לנהוג בילדה ולעצב את התנהגותה. (עלות טיפול שכזה, גם במחיר של 400 ש"ח למפגש, עדיין רחוקה מסכומי העתק שהוצאו על הטיפול הכושל.) בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו