מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי ואמימיטל14/02/2008
שלום רב, אני נשואה שנה וחצי, אני יחד עם בעלי 3 וחצי שנים שבמהלכם אמי מלכתחילה התנגדה לקשר ,מסיבות גזעניות - על רקע עדתי. אציין שבעלי מקסים וטוב לנו ביחד ולא פעם אמרתי זאת לאמי. הוריי גרושים מזה 10 שנים עקב בגידתו של אבי,אשה מחוץ לנישואין, עם האשה הזו הוא נמצא עד היום, הוריי אינם בקשר. הייתה תקופת רגיעה ואמי הפסיקה לדבר על בעלי והסקתי שזה נשכח ואכן נפתח דף חדש - אני בהריון ואמי שמחה שנתבשרה על כך ובירכה את בעלי. היו הרבה ריבים בין אמי לבעלי ואני באמצע ביניהם מגוננת עליו ואז צועקת עליה ואח"כ מרגישה עם זאת לא טוב, הרי זוהי אמי וזהו בעלי. לאחרונה תפסנו אני ובעלי און ליין את אמי ואחותי השוהה בחו"ל מתכתבות ביניהן ולאורך כל השיחה מדברות עליי ועל בעלי,אמי כתבה איך נישאתי לאדם שאין לו עבודה קבועה ושהמשפחה שלו מתערבת ואחותי כתבה שאני עושה הכל הפוך--קודם כל הייתי צריכה לעבור לבית גדול לפני שתכננתי להביא ילד לעולם וזה צרם לי שכן עברתי הפלה כואבת לפני שנה.
שאלתי מה לעשות בנדון, כרגע אני לא בקשר עם אמי ואחותי, המצב הנוכחי גורם לי למועקה ובעלי חושב שרק ברגע שאראה להם שאני כועסת ואקפיא את הקשר איתם אז כבר לא יציקו לנו עוד. בעלי ואמי הסתכסכו ,זאת לאחר שהוא הבליג כל הזמן ולאור המקרה האחרון פשוט החליט להתנתק ואמר לאמי זאת. לתגובה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ד``ר חיים היילפרין15/02/2008התנתקות חד צדדית אינה פתרון אופטימלי. עליך לדבר עם אימך בגובה העיניים ובגלוי לב על רגשותיך (למשל, כמה נפגעת כשקראת את התכתובת בינה לבין אחותך), להקשיב לעמדתה שלה בנושא, ובהנחה שהיא רוצה בטובתך בסוף היום, לבקש ממנה לקבל את בעלך ולשים את הויכוח מאחוריכן. אם אימך תתעקש להתמיד בדחיית בעלך, לא יהיה מנוס מריחוק או ניתוק, אבל עצם העובדה שעשית את מיטב יכולתך לפתור את הבעיה יותיר אותך שלמה יותר עם הריחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)