מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משפחה שכזאתלירון10/05/2012
שלום . אני בת 33 נשואה עם שני ילדים מתגוררת ליד הוריי. יש לי בעיה ...ההורים שלי אנשים מאד מצוברחים כל דבר שקורה במשפחה הם לוקחים מידי ללב כמו למשל שאחי פוטר מעבודתו ולא עושה מספיק מאמצים למצוא עבודה והם נאלצים לעזור לו כספית יש לי אחות נשואה שמתגוררת איתם . ההורים שלי עובדים מאד מאד קשה הם לא אנשים והם מיואשים ....אני הכותל שלהם. בכל פעם שקורה משהו אבא שלי מתקשר ואומר לי שהוא בדיכאונות שיש לו דקירות בחזה מעצבים שנמאס לו מהחיים מהילדים האלה שיש לו ....וכו.....זה מדכא אותי הם מכנסים אותי לדאון כואב לי שההורים שלי ככה . דיברתי איתם שיפסיקו לראות הכל באור שלילי. אך זה לא עוזר אני לא יודעת איך להפסיק את התופעה הזאת שהם מספרים לי כמה הם מסכנים וכמה קשה להם וכמה נמאס להם אני מתקשה להרדם בלילות ממחשבות אני שקלתי אני לגשת לטיפול היות והמחשבות עליהם לא עוזבות אותי . האם להפסיק להקשיב להם ? מצד שני הם הוריי. מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה שכזאת - תגובה
ד``ר חיים היילפרין11/05/2012את יכולה להמשיך ולהקשיב להם אבל פחות לקחת ללב את כאבם; לחילופין, להציב בפניהם גבולות באופן שיגביל את השיחות הקשות איתם לרמה איתה את מסוגלת להתמודד. את יכולה לנסות להפנות אותם לקבל עזרה מקצועית שתאפשר להם לפרוק את כאבם במקום אחר ולהרגיש טוב יותר ו/או לפנות לעזרה מקצועית בעצמך כדי ללמוד כיצד להתמודד עם הורייך ומצוקותיהם טוב יותר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)