מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לעצור את כדור השלג?מודאגת03/06/2012
שלום,
נשואה 12 שנים + ילד מקסים. מזה שנתיים בעלי לא עובד - שנינו הסכמנו שצריך לעזוב את העבודה הקודמת שכן היה נוסע לחו"ל כל שבוע וחוזר רק בסופ"ש, והבן שלנו התחיל לשטל "איפה אבא" (היה בן שנתיים והתחיל לפתח מודעות לעניין). לאחר חצי שנה של חופש ומילוי מצברים החל לחפש עבודה - אבל טרם נבראה העבודה שתתאים לו. אני הייתי מוכנה שהתהליך ייקח כשנה וזה נראה לי מאוד סביר כי הוא מחפש אחר משרה בכירה. אבל חלפה לה עוד שנה - הוא החל להשתעמם, הופך כל זבוב לפיל ונטפל לכל דבר וכל אחד בכל עניין. ממש לא נעים להיות איתו. במקביל ההורים שלי שתמיד יותר תומכים באחותי הצעירה (היא הבת האהובה, תמיד היתה מאז שנולדה, והיא גם משכילה לנצל את זה היטב) מתקינים עכשיו מטבח חדש בדירה בה היא מתגוררת (נכס של ההורים. כשאנחנו גרנו שם - שיפצנו על חשבוננו והם לא שמו שקל) וגם אמא שלי "השכילה" להתערב לנקוט צד במחלוקת שהיתה לי עם אחותי בעניין אחר (כמובן שלטובתה) כמובן שזה ממש מעצבן את בעלי (ובצדק - גם אני כועסת אבל אני רגילה ולא מסוגלת לנטור טינה לזמן רב) אבל הוא, בגלל מצבו (אם היה עובד ולא היה משועמם ורגיש ומריר כ"כ) מנפח את העניין מעבר לכל פרופורציות ואפילו ביקש שלא נלך לארוחות משפחתיות כשאחותי ובעלה נוכחים...אני מרגישה שאני לכודה בתוך המצב הזה ולא רואה איך הוא ייפתר ... כל אחד מושך חזק לצד שלו ורואה רק את עצמו ....
תודה על ההקשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעצור את כדור השלג? - תגובה
טלי מנדיוק03/06/2012שלום רב,
המצב אכן מורכב.
אני מציעה שתפני לקבל עשרה ותמיכה.
קודם כל כי חשוב שבעלך יחזור למעגל העבודה, ושנית שתוכלו לחזור לתפקד כשותפים ובני זוג שמחים וחיוביים.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)