משפחה ואמא שניתקו קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחה ואמא שניתקו קשר
    אייל
    18/06/2012

שלום רב,
    לפני כחודש הודעתי למשפחה שאני גיי,והם ניתקו איתי קשר לחלוטין.היום הגעתי לבית לקחת כמה חפצים שלי והאחיין היה בבית.עשיתי לו פרצופים של ילד קטן, ואמא שלי קלטה.הוא התגרה ועשה לי וחיפש אותי.וכבר לא הגבתי.רצה לאכול את הארטיק שקניתי.קוקה קולה שרכשתי אך לא נתתי לו ולא עשיתי מזה סיפור.והיא צעקה עליי וקראה לי מפגר וילד קטן.בכל מקרה חזרתי לאחר 5 שעות לבית של ההורים שוב כדי לקחת את יתתר הדברים שלא הספקתי לקחת בבוקר.ואמי באה אליי ואומרת לי תזהר ותשמר לך אם הפרצופים שאתה עושה.אני רואה הכל.אתה גיי תזהר .
    ואני בהלם לגמרי !!!!!!!!!!

מה עושים בדבר שכזה?
    לא לפנות כלל לאחיין,לא לשוחח לא להגיב לא כלום?
    להיות פסל אם הוא מרביץ לי לא לעשות כלום.
    עושה פרצוף לא לעשות כלום?
    הוא בן 6
    להתעלם אחר כך יגידו למה אתה מתעלם ממנו.

זה רק גורם לי להתרחק עוד יותר ממנה ומכל המשפחה.ממש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משפחה ואמא שניתקו קשר

הוספת תגובה

• משפחה ואמא שניתקו קשר - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    19/06/2012

צר לי לשמוע על תגובות הוריך. במרבית המקרים, לאחר תקופת הסתגלות (שעלולה גם לקחת חודשים או שנים) הורים לומדים לקבל את ילדיהם למרות התנגדותם לנטייתם המינית. ולגבי האחיין, המשך להתנהג אליו כרגיל ובודאי שאל תתעלם ממנו - הוא אינו צריך לסבול מהתנהגות הוריך ומהריחוק בינך לבינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו