מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללא אהבהאדל06/07/2012
שלום,
אני בת 20 ורוצה לשתף אתכם בתחושות שלי.
אני גדלתי בבית שלא היה חסר בו שום דבר גשמי (מבחינה זה בית נורמאלי ) היה לי תמיד בגדים יפים, אוכל בבית, וכסף כשאני צריכה.
אך מהבחינה של אהבה זה לא היה
אני לא זוכרת אפילו לא פעם אחת שאבא או אמא שלי חיבקו או נישקו אותי
או אמרו לי אני אוהב/ת אותך..
למדתי להיות חזקה ולשמור את כל הדברים לעצמי.. לא הרגשתי רצויה. לא היה לי עם מי לדבר, לחלוק חוויות או קשיים. אם עברה עליי חוויה קשה או שמחה אמא שלי לא יודעת מזה לא מעורבת בחיים שלי
אני שמה לב שגם אני בחברה מאוד "קרה" ופשוט חסומה רגשית.
אני מאוד רוצה לדעת מה עליי לעשות, ומפחדת שאני עם הילדים שלי אתנהג כך, או יהיה בקיצונית השניה.
מה אני צריכה לעשות???
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא אהבה - תגובה
ד``ר חיים היילפרין07/07/2012אדם אינו חייב להמשיך להיות קורבן של נסיבות ילדותו ואין זו גזירה משמיים שתחיי את שארית חייך ללא יכולת להעניק ולקבל אהבה. פני לטיפול פסיכולוגי צמיחתי שיאפשר לך להתרחק מהדפוסים הפתולוגיים שלמדת בבית הוריך, לאמץ דפוסים בריאים ולהגדיר את עצמך מחדש. התהליך דורש השקעה רגשית וכספית לא מבוטלת אך ייעשה מהפיכה של ממש בחייך ויאפשר לך להתחיל את חייך הבוגרים ממקום אחר לגמרי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)