מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה להורים-גבול?סיסיליה21/02/2008
היי אני צעירה בשנות 20 לחיי נשואה די טרייה סטודנטית גרים בדירה פצפונת ממש אביו של בעלי חולה אלצהיימר לבעלי 2 אחויות נשוות עם ילדים ו2 אחים נשואים גם.הבעיה היא שאצל חמי וחמותי עובדת זרה בשביל חמי שלה נותנים כל קצבתם ובעלי היחיד שעוזר להם כלכלית .לי אישית אין בעיה שיעזור אך לא מלוא הכסף.כנ"ל הוריו מעמשנים כבדים והוא קונה להם את הסגריות גם .העובדת זרה התחליה לעבוד אצלם לפני כ4 חודשים כל האחים ואחיותיו גרים בכפר כאשר רק אחד עובד כל השאר לא עובדים לאף אחד מהם אין ילד צעיר יותר מגיל 14 כך שלדעתי הם יכולים לעשות משמרות כל אחד יהיה לו יום שיעזור לאבא וכך לא יהיה נטל כבד עלינו.בעלי בקושי מרוויח שכר ממוצע. והכסףנגמר אחרי 10 ימים שהוא מופקד בבנק בקושי אני יכולה לקנות דברים שאני צריכה אפילו כסף לנסעות הוריי נותנים לי ולא בעלי.האם אני ילדותית ומטופשת או שאני צודקת בתלונות? דרך אגב דיברתי עם בעלי אמרת לו שגם ככה אני מרגישה שהעובדת לא עוזרת במשהו חמותי יושנת אחר צהריים משהו כו 3 שעות אז שישכירו מטפלת לשעות אלה הרבה יותר זול ויעיל, העובדת כמעט לא עושה כלום מדברת אנגלית.....אך ללא הועיל.אני לומדת הרבה שעות כך בזמן שנותר עובדת לפעמים בערב ומקבלת כ500 ש"ח בחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיסיליה
טלי מנדיוק21/02/2008לסיסיליה שלום רב,
אכן, את מתארת מצב מאוד בעייתי בו את כל כך צעירה, נשואה, ללא יכולת כלכלית עצמאית, ונדרשת ממך ומבעלך גם לתמוך ולטפל בהוריו , ללא סיוע משאר המשפחה.
את צודקת, ויש צודק לעשות סדר, והסדר חדש לגבי הטיפול בהורים. ובכלל.
אני ממליצה לך/לכם לפנות לקבלת יעוץ מקצועי.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)