עזרה להורים-גבול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה להורים-גבול?
    סיסיליה
    21/02/2008

היי אני צעירה בשנות 20 לחיי נשואה די טרייה סטודנטית גרים בדירה פצפונת ממש אביו של בעלי חולה אלצהיימר לבעלי 2 אחויות נשוות עם ילדים ו2 אחים נשואים גם.הבעיה היא שאצל חמי וחמותי עובדת זרה בשביל חמי שלה נותנים כל קצבתם ובעלי היחיד שעוזר להם כלכלית .לי אישית אין בעיה שיעזור אך לא מלוא הכסף.כנ"ל הוריו מעמשנים כבדים והוא קונה להם את הסגריות גם .העובדת זרה התחליה לעבוד אצלם לפני כ4 חודשים כל האחים ואחיותיו גרים בכפר כאשר רק אחד עובד כל השאר לא עובדים לאף אחד מהם אין ילד צעיר יותר מגיל 14 כך שלדעתי הם יכולים לעשות משמרות כל אחד יהיה לו יום שיעזור לאבא וכך לא יהיה נטל כבד עלינו.בעלי בקושי מרוויח שכר ממוצע. והכסףנגמר אחרי 10 ימים שהוא מופקד בבנק בקושי אני יכולה לקנות דברים שאני צריכה אפילו כסף לנסעות הוריי נותנים לי ולא בעלי.האם אני ילדותית ומטופשת או שאני צודקת בתלונות? דרך אגב דיברתי עם בעלי אמרת לו שגם ככה אני מרגישה שהעובדת לא עוזרת במשהו חמותי יושנת אחר צהריים משהו כו 3 שעות אז שישכירו מטפלת לשעות אלה הרבה יותר זול ויעיל, העובדת כמעט לא עושה כלום מדברת אנגלית.....אך ללא הועיל.אני לומדת הרבה שעות כך בזמן שנותר עובדת לפעמים בערב ומקבלת כ500 ש"ח בחודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה להורים-גבול?

הוספת תגובה

• לסיסיליה

טלי מנדיוק
    21/02/2008

לסיסיליה שלום רב,

אכן, את מתארת מצב מאוד בעייתי בו את כל כך צעירה, נשואה, ללא יכולת כלכלית עצמאית, ונדרשת ממך ומבעלך גם לתמוך ולטפל בהוריו , ללא סיוע משאר המשפחה.

את צודקת, ויש צודק לעשות סדר, והסדר חדש לגבי הטיפול בהורים. ובכלל.

אני ממליצה לך/לכם לפנות לקבלת יעוץ מקצועי.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו