עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    צביה
    23/02/2008

שבת שלום.
    אני נשוי למעלה מעשר שנים ולאחרונה יש ביני ובין אישתי חיכוכים בכל מיני שטחים ,
    כרגע לא משנה על איזה נושאים .
    מה שאני רוצה לשאול ולקבל הצעות ורעיונות איך משכנעים את אשתי להודות בנושאים / שטחים שהיא לא צודקת ופועלת לא נכון גם אם אומרים לה זאת (גם אני) אנשים אחרים + בעלי מקצוע .
    אשתי אף פעם עד היום לא הודתה שהיא טועה או טעתה או ביקשה סליחה על משהו שהתברר שלא עשתה נכון ובסדר היא פשוט שותקת וממשיכה קדימה ולא לומדת מהשגיאות שלה .
    אין אצלה בלקסיקון , סליחה טעיתי אלמד ואתקן מהשגיאות שעשיתי , אעשה חשבון נפש , אתם צודקים הדרך שלי לא הייתה נכונה וכו"י .
    אשמח לקבל הצעות / רעיונות איך מזיזים אותה מהקטע הזה .
    תודה
    יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• ליפים

טלי מנדיוק
    23/02/2008

ליפים שלום רב,

יש הרבה דרכים לומר - סליחה טעיתי....אלמד מהטעויות....אעשה חשבון נפש......

יש את הדרך המילולית. הפשוטה. שאנשים אומרים ומתכוונים. ולעיתים אומרים ולא מתכוונים.... בקיצור, הדרך המילולית (שזוהי הדרך שאתה מכיר ורוצה).

ויש דרכים אחרות אשר כוללות סוג של התנהגות של אדם שהוא מצטער, באמת מנסה, באמת משתדל...אבל לא אומר מילולית סליחה.

אתה יודע, זוגיות היא כמו שתי מדינות שחיות על טריטוריה אחת.

כל מדינה עם התרבות שלה והמנטאליות שלה.

'במדינה' שלך נורא חשוב שממש אומרים את המילים - סליחה...טעיתי...אנסה....

ואולי 'במדינה' שלה לא אומרים סליחה אלה עושים סליחה. עושים נסיונות.....עושים חושבים...

אני ממליצה לכם ללכת לטיפול זוגי באימגו שיעזור לכם - לעבור את הגשר - 'ממדינה' ל 'מדינה'...שבאמת תוכלו להבין אחד את השני.

לא להתייאש!

המון בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו