מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבנאדם היה והרגש אבד איתומיתר1119/08/2012
אני אוהבת את האנשים האהובים עלי כל עוד הפנים שלהם לא השתנו. מרגע שהפנים שלהם משתנות (בגלל גיל), אין לי שליטה על אובדן הכימיה בקשר הרגשי שהיה לי איתם, למרות שהקשרים נמשכים אין לי כבר את הרגש איתם. זה נכון לגבי כל אדם כולל הילדים שלי שאני רואה אותם אחרים מאשר שהיו קטנים. התופעה הזאת לא מפריעה לי לאהוב את האנשים, אבל אולי מידת ההשקעה שלי פחותה, זה מאבד משהו, ומכניס משהו אחר במקום, אבל הבנאדם שהיה מת בעקבות השינוי בפנים שלו (שינוי שנובע מהגיל או חלילה תאונת דרכים).
האם התופעה הזאת ידועה בפסיכולוגיה ? איך היא נקראת כדי שאקרא קצת יותר עליה בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנאדם היה והרגש אבד איתו - תגובה
טלי מנדיוק26/08/2012שלום רב,
אינני מכירה את שם התופעה.
אולם לעינות דעתי מדובר בהפרעה ולא בתופעה, ולכן אני ממליצה לגשת לאיש מקצוע ולקבל עזרה וייעוץ.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)