מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרירות מבעליסיון28/08/2012
היי אני בת 28 ונשואה כבר שנתיים ויש לנו ילדה בת שנה וחצי.
מצבנו הכלכלי לא משתפר עקב נפילת העסק של בעלי שזה היה לפני שנה בערך.
אני ובעלי היינו נשואים אחד לשני עוד לפני, התגרשנו וחזרנו שוב לאחד השני, הגרושים השניים הופסקו עקב סיבה אחרת לגמרי...
טוב אז ככה בעלי נהיה במשך השנתיים האלו מאוד מאוד קר ולא פעם ולא פעמיים שישבתי איתו והסברתי לו שאני אישה שאוהבת חום ואהבה וזקוקה ליחס חם אם זה חיבוק או נשיקה או מילה של פירגון ואם זה להגיד לי שהוא אוהב אותי...אבל זה מתממש בדיוק ליום יומיים ואחר כך הכל חוזר להיות שוב קרח...לפני שלושה ארבעה חודשיים בערך היה לנו ריב על היותו קריר מאוד ועקב הריב נשברתי ועזבתי את הבית להורי יחד עם הילדה
העזיבה הייתה בדיוק ליומיים כי חזרתי הביתה ישבנו ודיברנו והוא הבטיח לי שהיחס ישתנה...ושוב היחס חזר להיות קר כקרח והפעם גם כלפיי הילדה שמאוד צמאה לאבא שלה..
כשהוא חוזר מהעבודה היא רצה אליו הוא נותן נשיקה מתייחס לכלבה נותן לי נשיקה(אם אפשר לקרוא לזה נשיקה) וישר מתיישב על הספה פותח את המחשב ומתחיל או לשחק פוקר או לחפור לראות איפה אפשר לזרוק כסף כדיי להרוויח כפול..
השבועיים האחרונים היו מאוד קשיים עבורי כי הייתי עובדת בגן ילדים וההכנסה לא הייתה מי יודע מה אבל זה היה נוח עם השעות..ובחופש הגדול חיפשתי עבודה ומאוד שה למצוא והוא יושב לי על העורק הראשי ולא מפסיק לחפור והיחס קר יותר ויותר והוא כל הזמן עייף כי הוא עובד שעות מטורפות ובקושיי רואים אותו בבית....
חשוב להזכיר שחיי סקס אין לנו אולי סקס אחד לחודשיים שנימשך בדיוק 5 דק' שאחריו הוא עוד שאול אם נהנתי....
אתמול ישבתי ודיברתי איתו ואמרתי שאני כבר לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו ושאני לא רוצה לדבר לא על חובות לא על עבודה רק עלינו... הוא הקשיב ואמר שתורו לדבר ועל מה הוא מדבר? על מציאת עבודה (אני לא עובדת בדיוק שבועיים) ואז אמרתי לו שיתרכז בנו והתשובה שלו הייתה אני עייף אני צריך לקום עוד 5 שעות ובזה נגמרה השיחה....
אני עייפה וכבר אין לי כוחות ואני באמת לא מרגישה טוב עם מערכת היחסים הזו ואני חושבת שמגיע לי הרבה יותר יחס...אני אמשיך את השיחה שלי איתו היום כדי ללבן ענייניים אבל אני אשמח לעצה או שתיים לגביי העניין....
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרירות מבעלי - תגובה
ד``ר חיים היילפרין29/08/2012את כבר עושה הרבה מאד לטובת העניין - את מודעת לבעיות ובצדק אינך מסכימה להמשיך לחיות כך, את מנסה לתקשר עם בעלך ועוד. מסיבות אלה, העצה האחת שניתן להוסיף כאן (מעבר לעידוד שלעיל) היא להסתייע באיש מקצוע. פני לפסיכולוג ו/או מטפל זוגי (לבד, אם בעלך אינו מוכן לשתף פעולה) שינחה אותך כיצד להתמודד עם בעלך באופן מיטבי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)