קונפליקטים במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונפליקטים במשפחה
    רווית
    29/08/2012

שלום רב לכולם,
    אתן קצת רקע על עצמי,נשואה כבר מזה 16 שנה + 4 ילדים שמתוכם שניים בגיל ההתבגרות.
    אני בת 40 עובדת במשרה מלאה ובעלי עובד מסביב לשעון ז"א שכל פעם כשקוראים לו הוא צריך לצאת ויש לו גם זמנים שהוא יכול לשבת בבית די הרבה.
    העניין הוא שכל עול משק הבית אם זה הניקיון והקניות והבישולים והטיפול בילדים נופל עליי ואני מרגישה שזה כבד עליי מאוד!
    אני מגיעה הבייתה בשעה חמש וחצי בערב ומיד מתחילה לנקות,לטפל בילדים.
    כשבעלי בא הבייתה לגיחות שלו אז או שהוא יושב במחשב או שהוא הולך לישון ולטענתו כשאני שואלת אותו מדוע לא עוזר לי? הוא אומר שהוא עובד קשה,גם אני!!! ובזמן שהוא כן בבית הוא מעדיף לנצל למשחקים או לשינה.
    בשבתות כשכבר כולם בבית,בעלי מעדיף לישון והוא מסוגל לישון כל השבת!!! כשאני בעצם נשארת עם הילדים לבד וכמובן שזאת חבותי בתור ההורה היחיד המתפקד לספק להם הכל רק שאני מרגישה שאין לי כבר אוויר!
    נוסף לכל,הוא טיפוס עם מצבי רוח משתנים וחמום ראש ומכיוון שיש לו מצב סבוך בעבודה כרגע אז הוא צועק הרבה ומתעצבן,(עדיף כבר שישן)
    אני לא מבינה,האם התחתנתי כדי לגדל 4 ילדים לבד????
    כי כרגע זה מה שאני עושה! בעלי אומר שהוא טרוד וחרד לפרנסה שלו ולמשפחתנו ואני אמרתי לו שבמצב הסוער שהוא נמצא בו לא יעזור לו ולאף אחד.
    העניין הוא שלפני מס' חודשים הודעתי לו שאני רוצה להתגרש והוא הפנים ועשה חושבים והבטיח לי שהכל ישתנה והוא מבין במה טעה וכו' וכו' אבל לאחר זמן מה הכל חזר שוב לעצמו.
    ומה שהכי מתסכל אותי זה לאחר כל העבודה הקשה שלי וחוסר הפירגון והעזרה שלו הוא עוד מבקש מימני "חום ואהבה" בלילה וזה פשוט מרתיח אותי! אני מרגישה כמו עבד,עבד שגם מספק שירותים מהסוג הזה,אני לא מוכנה לכן מלא פעמים אני הולכת לישון בסלון באמצע הלילה.
    הילדים דיברו איתי ואמרו לי שגם הם לא מוכנים לספוג את היחס שלו יותר.
    אז מה לעשות? אולי הצעד הכי נכון מלכתחילה היה באמת להיפרד וזהו,ובבקשה אל תאמרו לי ללכת לייעוץ כי כבר מיצינו את זה.

מצטערת על האורך,פשוט,הכל נשפך החוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונפליקטים במשפחה

הוספת תגובה

• קונפליקטים במשפחה - תגובה

טלי מנדיוק
    29/08/2012

לרווית שלום רב,

מאוד ריגשת אותי בפנייתך.
    כי בעצם פנייתך שימשת "פה" לעוד הרבה נשים במצבך, אותן אני שומעת יום יום.

בקצרה:
    1. תרכשי לבעלך את הספר :
    בגן השלום
    לגברים בלבד
    (הרב הרוש)
    ניתן לרכוש אותו באינטרנט.

ספר חובה לגברים במצב של בעלך ובכלל. ספר שילמד אותו ויסביר לו כמה הוא טועה כשהוא מתנהג בצורה כזאת. וכמה כל הקשיים בעבודה ובכלל בחייו, נובעים מהתנהגותו זו בזוגיות ומגישתו הפגומה.
    ההתעסקות שלו בעצמו גורמת לו להיות מנותק מהסבל שלך ושל המשפחה כולה.
    צריך להעיר אותו בדרך אפקטיבית.

תעודדי אותו מאוד לקרוא את הספר. הוא ספר מדהים ומחולל ניסים לגברים ולמשפחות - כיום בארץ.
    אפילו שיקרא שורה אחת ביום זה בסדר. העיקר שייקח אחריות "ויצא לדרך".

2. לגבי טיפול זוגי.
    מבינה את הייאוש שלך.
    אבל אין מנוס.
    הדרך היא ארוכה, ומאתגרת.
    ואתם בהחלט זקוקים לתמיכה, כמו רבים אחרים .
    ולכן אני כן ממליצה על קבלת עזרה.

אבל קודם כל הספר.

3. לגבי ניהול הבית:
    תתחזקי - ותאצילי סמכויות גם על הילדים. תתפלאי הם ישתפו פעולה אם תהיי מספיק אסרטיבית.

את חייבת למצוא לעצמך זמן ושקט, גם על חשבון ניהול הבית.

בהצלחה!
    ושנה טובה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רווית
    29/08/2012

אני אבדוק את הספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה קטע!!! יש לי את הספר בבית כבר

רווית
    29/08/2012

כבר משנה שעברה,אני קראתי אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה קטע!!! יש לי את הספר בבית כבר - תגובה

טלי מנדיוק
    29/08/2012

יופי שמחה שיש לך אותו.
    עודדי את בעלך לקרוא אותו.

וד.א יש שם איסור על נשים לקרוא אותו. זה ספר שמיועד לגברים בלבד. ויש הסבר מלומד מאוד למה רצוי שגברים יקראו בו ולא נשים.....
    תני לבעלך לקרוא אותו, ושהוא יעשה את העבודה שהוא צריך לעשות.
    שימי לב:
    את עושה הכל בבית, והוא לא שותף.
    אפילו את הספר את קוראת במקומו....
    שימי לב, איפה החלק שלך בחוסר התפקוד שלו.
    קחי צעד אחורה, ותני לגבר שלך להתבגר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו