התשבצים חודרים ליחסים שלנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשבצים חודרים ליחסים שלנו
    גל
    03/10/2012

שלום.
    אישתי לצערי דבוקה כרונית לתשבצים וזה פוגע בזוגיות שלנו ולמה אני מתכוון :
    היא לוקחת איתה תשבצים לחופשות שלנו בארץ ובחו"ל , אני מרגיש שאני חיי לבדי מנותק ממנה כי היא במקום להיות איתי היא עם התשבצים .
    רואים סרט יחד בבית היא יושבת לידי רואה וממלא תשבצים , איך אני צריך להרגיש אז ?
    נכנסים למיטה אז עד שהיא לא מסיימת את התשבצים שלה, עוד אחד ועוד אחד וזה קורה לפעמים עד לחצות לפני שאני ממש נרדם רק אז היא מניחה את התשבצים להתפנות לקיים יחסי מין
    כאשר השעה חצות ואני מותש, אני מרגיש חוסר אונים ופגוע .
    ששוחחתי איתה על כך שתוריד במינון ותפסיק עם זה כי זה נהפך לכרוני חולני בעיני .
    היא הורידה במעט לאחר שבעבר שוחחתי איתה שיחה קשה ורצינית אבל זה חוזר וחזר בגדול .
    אין לי כל כוונה לשוחח על כך איתה פעם נוספת אני חושב לעשות איזה צעד דרסטי ומדי פעם לצאת בערבים ולחזור מאוחר בערב על מנת לעורר אותה על מנת שהיא תתחנן וזה יבוא ממנה להפסיק או לא להכניס את התשבצים לחדר השינה או לזוגיות שלנו .
    האם יש לך רעיונות מה לעשות על מנת לשנות את המצב ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התשבצים חודרים ליחסים שלנו - תגובה

טלי מנדיוק
    03/10/2012

לגל,

בקבלה אומרים שהחיים הם סיבה ותוצאה.
    אנחנו - 99% מהסיבה

הכוונה היא שאם אנחנו רואים תוצאה שאינה נראית לנו בחיים שלנו, הכוונה היא שאנחנו צריכים לעשות את השינוי.
    במקרה שלך, דיברת רבות עם אשתך והיא מתקשה לערוך שינוי.
    מכאן שאת השינוי אתה אמור לעשות.
    למשל:
    *לשנות את התפיסה שלך לגבי האהבה של אשתך לתשבצים - ולגייס גישה חיובית לדבר ולא להרגיש דחוי.
    *לברר מדוע זה גורם לך להרגיש דחוי או מוזנח, ובאיזה מקום רגיש זה פוגש אותך
    *לשנות את מועד יחסי המין לשעות הבוקר או שעות אחרות מהלילה...

ועוד....

בקיצור - לשאול את עצמך - מה אני צריך לעשות על מנת להרגיש חיובי במצב שנוצר.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

גל
    03/10/2012

טלי .
    אני המום מהתשובה שלך והפעם אני שואל :
    האם זה נראה לך נורמאלי שיוצאים לחופשה זוגית אישתי תיקח איתה תשבצים ותתעסק איתם בחופשה שלנו יחד ?
    האם זה נראה לך נורמאלי שאישתי נכנסת למטה עם תשבצים ומתעוררת לחיים בחצות ליחסי מיןכ אשר אני בשלבי הרדמות ?
    האם נראה לך נורמאלי שנשנה את זמני יחסי המין בגלל המחלה הכרונית הזו ?
    האם כל מה שציינתי אינו לדעתך פוגע בי ? האם לדעתך העיסוק הכרוני , העיסוק המכור שלה בתשבצים לא פוגע בזוגיות שלנו ?
    אני רוצה לציין כי אין זמנים אחרים ליחסי מין לא בבוקר ולא בזמנים אחרים מלבד בלילות , האם לדעתך בגלל ההתמכרות של אישתי עלי לא ללכת לעבודה לצורך מציאת זמן ליחסי מין ?
    האם זו לא התמכרות לעתך כאשר אינה יודעת ולא מסוגלת לשים גבול להתמכרות הזו ?
    האם לדעתך זו לא בריחה מהזוגיות ?
    בקיצור אני מבין שאת תומכת באהבתה של אישתי לתשבצים ועלי לזרום איתה ולקבל את אהבתה הכרונית לכך ?
    גם לי יש אהבות כמו יציאה מספר פעמים עם חבריי הגברים בלבד לפאב או לריקודי עם אבל אישתי ביקשה ממני לא ללכת (אישתי לא אוהבת ללכת לריקודי עם ) וכך עשיתי פשוט לא הולך כי אני מבין שזה מפריע לה .
    לכן כל מה שמפריע לי לא מפריע לה ואני צריך להתאים את עצמי לאהבות שלה . מדוע שלא תתאים גם את עצמה לאהבות שלי ????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי - תגובה

טלי מנדיוק
    03/10/2012

הי גל,

אולי כדאי שתפנו למספר שיחות אצל איש מקצוע שיעזרו לכם להתגמש אחד כלפי השני, ולמצוא את שביל הזהב (יש כזה?).

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו