דאגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגות
    מימי
    10/10/2012

אני בת 22 ,שנה אחרונה בלימודים, בקשר עם בחור בן 33 כבר שנתיים וחצי ,מסתדרים, אוהבים ורוצים להתחתן. אנו מודעים להפרש הגיל שיש בינינו אך לא רואים בזה בעיה. ההורים שלי אינם מסכימים לקשר..רציתי לשמוע את דעתך גם מבחינת הגיל וגם מבחינת ההורים, האם אפשר לשכנע אותם??? , ההורים שלי חשובים בשבילי אבל לא רוצה לוותר על הקשר מכיוון שיש לי אמונה שנצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגות

הוספת תגובה

• דאגות - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    11/10/2012

אני איני רואה בעיה עקרונית עם הפרש הגילאים ביניכם. איני יכול כמובן לענות על השאלה "האם אפשר לשכנע את הוריך" מבלי להכיר אתכם ואותם, את נימוקיהם וכו' (הרי הגיל איננו הפקטור היחיד כאן וייתכן שהם מתנגדים מנימוקים נוספים, אולי אפילו מוצדקים). אם סלע המחלוקת ביניכם הוא רק הפרש הגילאים, אני ממליץ לך שלא לוותר על הקשר למען הוריך. קרוב לוודאי שבסופו של דבר הם יקבלו את החבר/ הבעל שלך כבן משפחה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו