מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבים עם אמאשירי24/10/2012
שלום
אני בת 34 נשואה 3 שנים
לאחרונה אני ואמא שלי רבות הרבה ובכל ריב אני זאת שצריכה להתנצל, להוריד ראש ולהתחיל לדבר, יש לה הרבה אגו וכמעט אף פעם לא מודה בטעויות
בכל פעם שאנחנו רבות מתחילה דרמה של פרצופים, כעס, משחקים ופרנציפים ואני מרגישה שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה במקום בוגרת, מה שמאוד מעציב אותי כי תמיד חשבתי שמבוגרים הם גם בוגרים..
דיברתי איתה על זה ואין עם מי לדבר זה כמו קיר, לפעמים היא יכולה להשתנות אבל זה תמיד חוזר לדפוסים האלו..
ואני מוצאת את עצמי כל יומיים בדרמות מיותרות על שטויות
וגם מאוד קשה לי להתמיר את האנרגיה הזאת שנתקעת בתוכי
מה לעשות? שיחות איתה לא עוזרות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבים עם אמא - תגובה
ד``ר חיים היילפרין25/10/2012כדאי שתתחילי באמת להתייחס אל אמא כאל ילדה לא בוגרת - בנקודות הפחות קריטיות, השתדלי לא להישאב אוטומטית לוויכוחים הרגילים ופשוט וותרי, הבליגי והתעלמי ("כן, אמא, את צודקת"); בנקודות היותר קריטיות, הציבי בפניה גבולות באופן ברור ועקבי, מבלי להיכנס לוויכוח או להיכנע למניפולציות מצידה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה בודדה
שירי28/10/2012בהמשך להתכתבותינו..
יש לי אח שיש לו בעיות נפשיות, הוא נפגע מכל דבר וכועס על כל מי שנמצא בסביבה שלו, הוא גר עם אמא שלי והוא מצליח לגרור אותה לאמפטיה איתו נגדי
והיא פשוט יוצאת נגדי אומרת לי שאני לא בסדר, שאני לא מבינה את המצב וכו כו..
והיא פשוט תוקפת אותי כמעט ללא הפסקה
אני מרגישה שהיא ואח שלי הפכו להיות קואליציה אחת סגורה ואני בצד ( ההורים גרושים וגם אבא שלי לא נכלל אצלהם להיפך גם הוא מטרה שמאשימים אותו בהכל )
אני מרגישה לבד וללא אמא..
אני כל כך עצובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה בודדה - תגובה
ד``ר חיים היילפרין31/10/2012אני ממליץ שתעשי מאמץ להרחיב את מערכת התמיכה הרגשית שלך מחוץ למשפחת המוצא, החל מבעלך וחברות טובות וכלה באיש מקצוע (פסיכולוג וכד'). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריב עם אמא
תמר26/10/2012ברגע שמתחיל ויכוח אם זה בטלפון תאמרי לה שאת מנתקת ואם זה אצלה בבית פשוט צאי אל תיגררי לויכוחים
אולי מבחינתה את זו שצריכה להתנצל כי היא המבוגרת יותר (לא הבוגרת מביניכן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)