בעיות במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במשפחה
    שיר
    24/10/2012

שלום רב,
    אבא שלי לא עובד כבר יותר מ 10 שנים, מקבל קצבת נכות, אך מתפקד בסדר.
    אמא שלי עובדת קשה מאוד כל השנים עד שעה 17.00 והיא המפרנסת העיקרית.
    מתמיד היו בעיות בבית של כסף ותמיד זה נושא חם על הפרק שבעקבותיו יש מריבות ואח"כ הם לא מדברים חודשים.
    אני ואחיי בקשר טוב עם ההורים. אך כואב לנו לראות איך אבא מתייחס לאמא, מזלזל, לפעמים מדבר בצורה לא יפה בשולחן ליד כולם. וגם היא לפעמים עונה - אבל זה לא מצדיק את ההתייחסות של אבא. הוא כמעט ולא עוזר בבית מבחינת כביסות,שטיפה וכו'... ואמא עובדת נורא קשה גם בחוץ וגם בבית ומרגישה מושפלת..
    ניסינו אנחנו האחים לדבר איתו. הגענו יחד לשיחה איתו והוא קיבל את זה מאוד לא יפה , הקשיב קצת ואח"כ הלך ולא רצה להמשיך לשמוע.
    המצב מאוד בעייתי ואין מצב שיילכו לטיפול או משהו כזה. השאלה איך אנחנו בתור ילדים יכולים לעזור להורים לפתור את העניין בניהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במשפחה

הוספת תגובה

• בעיות במשפחה - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    25/10/2012

כילדים (בכל גיל), אתם באמת מוגבלים מאד ביכולת לשנות את אורחות הוריכם. עם זאת, כל עזרה והכוונה שתושיטו לאמכם שיקלו עליה ויעצימו אותה (כלכלית ורגשית) יביאו עם הזמן לשיפור היחסים והאווירה בבית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו