מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה אחרונה לפני הגירושיםיעל26/10/2012
שלום רב. אני בת עשרים וחמש ונשואה מזה שנה. יש לי תונוק מקסים בן שלושה חודשים.
אני ובעלי יחד בתור זוג כבר חמש שנים. הוא בא ממשפחה פרמיטיבית מעדות ספרד ואני אשכנזייה.
לי ולו יש עליות ומורדות כמו לכולם אבל אמא שלו לא נותנת לי לחיות. היא מוציאה את השדים שבי.
אצלו נהוג לא משנה מה ללכת עם הדעות של האמא. היא שופטת אותי בהכל וכלום לא טוב לה ולא מספיק לה. ולא זה לא תמיד היה ככה. כל משך הזוגיות שלנו היא עוד קיוותה שהוא יתחתן עם מישהי מהעדה שלו וזה לא קרה.
הוא לא רואה כמה אני אומללה ואף ציין שמוכן לוותר עלי ועל הילד בשביל שבבית שלו של ההורים יהיה שלום.
יש לציין שיש לו אח גדול שאמא שלו שידכה לו מישהי מהעדה וגם גרמה להם להתגרש וכבר כמה שנים הוא רווק. היא כאילו רוצה שהילשים שלה יהיו צמודים אליה.
אני מאוד רוצה לנסות פעם אחרונה לגרום לו להבין שיש פה שתי אופציות. או אני והילד שלנו שהוא בחר. כמו שכתטב בתנך איש יעזטב את בית אביו ואימו וידבק באישתו. או שהוא בוחר באמא שלו ואני עוזבת.
אני מחפשת את המילים הנכונות להגיע ללב שלו ולא מוצאת. זה חשוב לי לעשות ניסיון אחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה אחרונה לפני הגירושים - תגובה
ד``ר חיים היילפרין27/10/2012אתם חייבים לגשת בהקדם לטיפול זוגי ולהתחיל ללמוד לחיות יחד ולשקם את הקשר. במקום לחפש מילים נכונות, פני עם בעלך (ובלית ברירה, לבדך) למספר שיחות עם פסיכולוג קליני ו/או מטפל זוגי, ואשמח לסייע לכם בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)