בעיות בנישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בנישואין
    מורן ל.
    26/10/2012

אנינשואה + 2 בעלי כל הזמן מחפש על מה לריב לפני שבוע הוא עזב את הבית ולא שמענו ממנו הילדים שלי תאומים בני 4, אני מאוד אוהבת אותו אבל הוא חי כל הזמן לפי מצבי רוח הוא אובססיבי ואם רע לו הוא רוצה שיהיה רע לכולם, אני לא יודעת מה לעשות האם להוציא לו את כל הדברים מהבית או לחכות שיחזור,אני בדילמה קשה כי יש לנו 2 קטנטנים בבית
    אני רוצה לציין שהוא כל הזמן עסוק בענייניו,הוא חוזר מהעבודה וניגש ישר למחשב הוא משחק בכל מיני משחקים,או שהוא בחדר כושר וחוזר רק אחרי שהילדים ישנים אני מצידי עושה הכל לוקחת ומחזירה אותם מהגן, מסיעה לחוגים/חברים, דואגת לענייני הבית,כמובן שגם את נוהל המקלחות/ארוחת ערב וקריאת ספר נופלים עליי ובסופו של יום הוא רוצה שאני אקיים עימו יחסים והאמת לא תמיד יש לי רצון לתת לו את עצמי שבו זמנית הוא לא תורם לניהול הבית- המריבות חוזרות כל הזמן וסובבות סביב העניין הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בנישואין

הוספת תגובה

• בעיות בנישואין - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    27/10/2012

לפי תיאורך את מטופלת בשלושה ילדים, לא בשניים... וזקוקה בהחלט להנחיית איש מקצוע. כדאי לך לפנות בהקדם למספר שיחות עם פסיכולוג קליני ו/או מטפל זוגי, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו