מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בנישואיןמורן ל.26/10/2012
אנינשואה + 2 בעלי כל הזמן מחפש על מה לריב לפני שבוע הוא עזב את הבית ולא שמענו ממנו הילדים שלי תאומים בני 4, אני מאוד אוהבת אותו אבל הוא חי כל הזמן לפי מצבי רוח הוא אובססיבי ואם רע לו הוא רוצה שיהיה רע לכולם, אני לא יודעת מה לעשות האם להוציא לו את כל הדברים מהבית או לחכות שיחזור,אני בדילמה קשה כי יש לנו 2 קטנטנים בבית
אני רוצה לציין שהוא כל הזמן עסוק בענייניו,הוא חוזר מהעבודה וניגש ישר למחשב הוא משחק בכל מיני משחקים,או שהוא בחדר כושר וחוזר רק אחרי שהילדים ישנים אני מצידי עושה הכל לוקחת ומחזירה אותם מהגן, מסיעה לחוגים/חברים, דואגת לענייני הבית,כמובן שגם את נוהל המקלחות/ארוחת ערב וקריאת ספר נופלים עליי ובסופו של יום הוא רוצה שאני אקיים עימו יחסים והאמת לא תמיד יש לי רצון לתת לו את עצמי שבו זמנית הוא לא תורם לניהול הבית- המריבות חוזרות כל הזמן וסובבות סביב העניין הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בנישואין - תגובה
ד``ר חיים היילפרין27/10/2012לפי תיאורך את מטופלת בשלושה ילדים, לא בשניים... וזקוקה בהחלט להנחיית איש מקצוע. כדאי לך לפנות בהקדם למספר שיחות עם פסיכולוג קליני ו/או מטפל זוגי, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)